Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
ja tez chce!!!!!!!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
a tak swoja droga - mikolajow jak na lekarstwo... :P
Mi się udało znaleźć jednego w ubiegłą niedziele. Myślę, że nadciągający weekend będzie obfitował w Mikołajei Mikołajki
![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
A jeżeli już zrobiłem serię zdjęć, z których może coś wyszło fajnego (uczyłem się nowego sprzętu), ale jeszcze się nie zabrałem za selekcję/obróbkę, więc nie wiem, ale pewnie bym coś z tej serii właśnie chciał wstawić, to mogę się jeszcze dopisać, czy już nie?![]()
Szkła: 10-22 + Σ 17-70 + Σ 50/1.4 + 100 macro + takie tam
Dodatki: 400D + grip + 580EX II + takie tam
Puzzle Canona: 50/1.8, 3 kawałki, od lat 6.
Termin zgłaszania jest do końca br. wiec dopisywać sięKopiujesz liste, dopisujesz się na końcu i już
No dobra...
1. CamelXP
2. Sniper88
3. danny
4. Nagor
5. marekb
6. tespis
7. Dżobert
8. Veldrin
9. Elandril
10. sokratgc
11. Rollerskate
12. gacek
Przy czym, jak zaznaczyłem, materiał na zdjęcie już mam. Jeśli uznacie, że to nie podchodzi, to możecie mnie wykreślić
Wesołych!
Szkła: 10-22 + Σ 17-70 + Σ 50/1.4 + 100 macro + takie tam
Dodatki: 400D + grip + 580EX II + takie tam
Puzzle Canona: 50/1.8, 3 kawałki, od lat 6.
Mi sie nie udalo znalesc zadnego mikolaja :/, cos czuje ze teraz bedzie to juz nawet nie mozliwe...
Canon eos 6D
- EF 24-105mm f/4 IS L
- EF 50mm f/1.4
- Speedlight 430ex II
1. CamelXP
2. Sniper88
3. danny
4. Nagor
5. marekb
6. tespis
7. Dżobert
8. Veldrin