zależy mi na tym żeby ćwiczyć swój warsztat. doskonalić się w tym temacie bo on właśnie najbardziej mnie kręci. uwielbiam zdjęcia ludzi i chciałbym sie nauczyć robić im zdjecia. miałem do tej pory za mało takich sesji żeby tak naprawdę przekonać się co potrafie. to co zrobiłem do tej pory jest na mojej stronie. nie jest żle ale modeli wokół mnie jak na lekarstwo a wizji w głowie mnustwo. nie zależy mi aż tak bardzo na klasycznym akcie, bardziej na "ciekawym" portrecie. próbowałem do tej pory z kilkoma osobami z otoczenia ale nie dało się z nimi pracowac bo byli jak manekiny. podziękowałem im szybko. nie zamierzam sprzedawać tych zdjęć. wystarczy mi jedynie publikacja ich na mojej stronie, bo zamknięcie ich szczelnie w albumie też mnie nie interesuje. i z tym też ostatnio się przejechałem bo miałem fajną dziewczyne ale straszne problemy robiła z wystawieniem zdjęć gdziekolwiek. no i mam już tego dość i poprostu coraz mniej takich fotek robie. tak więc byłem ciekawy Waszych doświadczeń. może jakiś pomysł mi wpadnie do głowy.