Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Skąd Bierzecie Modelki ?

Uzależniony

Domyślnie Skąd Bierzecie Modelki ?

skąd bierzecie modelki? Straszny niedosyt portretów i aktów czuje. Jak rozkręcić tę machine?

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Myślę, że tutaj sporą rolę odgrywają znajomości. Czasami koleżankę się poprosi, czasami nieznajomą na ulicy itd. Tak chyba zaczyna lwia część fotografów

Pogadaj z koleżankami. Zależy w jakim wieku jesteś. Najlepiej jak się jest w liceum Masa dziewczyn, nic tylko wybierać
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Forum promodels
    google + 'katalog modelek'

I w zależności od wzajemnych wymagań i poziomu albo ty płacisz od 50zł wzwyż (ty z niedużym dorobkiem chcesz się pouczyć, ona doświadczona albo profesjonalna fotomodelka co wypełni każdą stylizację, pomysł i na zawołanie każdą pozę i minę przyjmie a do tego nie pogrymasi) albo ona zapłaci od 50 zł wzwyż (początkująca a ty masz jakiś dorobek i porobisz jej zdjęcia jakich potrzebuje do portfolio przy okazji wypełniając swój pomysł).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    skąd bierzecie modelki? Straszny niedosyt portretów i aktów czuje. Jak rozkręcić tę machine?
    Pewnie róznie.Bardzo skrótowo pytasz. Sprobuj moze sobie odpowiedziec: Jakie masz oczekiwania wobec modelek [Patrz foty Saudka],o Sobie, budżecie ,swojej fotografii,miejscowości, jakie to akty Co chcesz dalej z fotkami robic
    Moze przejrzyj strony agencji modelek i modeli ?Myśle że w odpowiedziach na te pytania gdzies jest odpowiedz dla Ciebie.Po co chcesz "tę machinę rozkręcać.Pozdrawiam Cię.:-)

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Vitez dobrze prawi.

Aczkolwiek żeby nie spalić się na wejściu, proponuje Ci zacząć od koleżanek. Je jak skrzywdzisz to nic się nie stanie. One miały dobrą zabawę (bo z reguły tak powinieneś się umówić) Ty doświadczenie.

A jeśli rzucisz się na głęboką wodę, to możesz zrobić kichę co dobrze nie wróży na przyszłość

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

zawsze możesz poszukać wśród znajomych.

zawsze możesz poszukać na modelmayhem.com

możesz poszukać na forach tematycznych serwisów społecznościowych (grono, epuls itp)

możesz wygooglować jakieś forum modelek

możesz ogłosić się w lokalnej gazecie

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

proponuje napisać ogloszenie na jakimś najblizszym kampucie uczelnianym

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Pewnie róznie.Bardzo skrótowo pytasz. Sprobuj moze sobie odpowiedziec: Jakie masz oczekiwania wobec modelek [Patrz foty Saudka],o Sobie, budżecie ,swojej fotografii,miejscowości, jakie to akty Co chcesz dalej z fotkami robic
    Moze przejrzyj strony agencji modelek i modeli ?Myśle że w odpowiedziach na te pytania gdzies jest odpowiedz dla Ciebie.Po co chcesz "tę machinę rozkręcać.Pozdrawiam Cię.:-)
    zależy mi na tym żeby ćwiczyć swój warsztat. doskonalić się w tym temacie bo on właśnie najbardziej mnie kręci. uwielbiam zdjęcia ludzi i chciałbym sie nauczyć robić im zdjecia. miałem do tej pory za mało takich sesji żeby tak naprawdę przekonać się co potrafie. to co zrobiłem do tej pory jest na mojej stronie. nie jest żle ale modeli wokół mnie jak na lekarstwo a wizji w głowie mnustwo. nie zależy mi aż tak bardzo na klasycznym akcie, bardziej na "ciekawym" portrecie. próbowałem do tej pory z kilkoma osobami z otoczenia ale nie dało się z nimi pracowac bo byli jak manekiny. podziękowałem im szybko. nie zamierzam sprzedawać tych zdjęć. wystarczy mi jedynie publikacja ich na mojej stronie, bo zamknięcie ich szczelnie w albumie też mnie nie interesuje. i z tym też ostatnio się przejechałem bo miałem fajną dziewczyne ale straszne problemy robiła z wystawieniem zdjęć gdziekolwiek. no i mam już tego dość i poprostu coraz mniej takich fotek robie. tak więc byłem ciekawy Waszych doświadczeń. może jakiś pomysł mi wpadnie do głowy.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

amroz - to takie rzeczy jak publikacja zdjęć dogaduj przed sesją, a nie po

Wpisz w google "modelki" i szukaj po stronach tematycznych. Najlepiej takich na których kontakt z modelką nie jest jakoś utrudniany, jakimś smsem czy coś. Dogadaj się i rób. Dobrze, że chcesz pracować nad warsztatem.

BTW, może padnie coś ciekawego bo sam szukam modelki

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

troche robie amatorsko portretów tak dla siebie i swojego warsztatu i czasami jakieś dziewczyny się do mnie zgłaszaja by im zrobić kilka fotek, (wszystko po znajomościach się rozchodzi)
    a ~amroz ma genialne zdjęcia ludzi zwłaszcza seria gracza jest the best i pewnie odrobina autoreklamy i modelki same bedą się do Ciebie zgłaszać.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów