Jak jesteś w liceum idziesz do klasy o profilu humanistycznym, gdzie jest masa fajnych koleżanek i od razu masz chętne![]()
![]()
Jak jesteś w liceum idziesz do klasy o profilu humanistycznym, gdzie jest masa fajnych koleżanek i od razu masz chętne![]()
![]()
ja już*dostałem zgodę na obklejenie mojej uczelni ogłoszeniami![]()
Pkt 8 regulaminu forum
tak szczrze to wolałbym na to kasy nie wydawać. I liczę się przez to że bardzo doświadczonej osoby nie dostanę. bardziej interesuje mnie ktos kto zrobi to dla siebie, dla kilku dobrych swoich zdjęc.
Tylko uważaj. Jeśli Model bądź Modelka nie posiada ukończonych 18 lat potrzebna jest PISEMNA zgoda prawnego opiekuna. To tak ad vocem licealnych dziewczynNo chyba, że klasa maturalna
![]()
No to skoro nie chcesz wydawać to nic tylko TFP (Time For Pictures), dogadujesz się z modelką, że za pozowanie otrzymuje zdjęcia i robiszJeśli nie z modelką, to tak jak koledzy piszą, pospaceruj po epuls, grono.net
![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
dlatego jeszcze raz sugeruje - Uczelnia !!
zwlaszcza jakis wydział ala artystyczny - nieskrepowane i o szerokich horyzontach osoby.
no i najwazniejsze maja ukoncozne 18 lat![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
bartoszowa - przy nadopiekuńczych rodzicach owszem. Ale jeśli to jest klasa maturalna to tam wszyscy mają 18 lat i nie ma problemu![]()
W innych wypadku pamiętamy o zgodachI to nie jest tylko takie se gadanie.
To tak samo jak chcę się kochać, ale nie chce się mieć dzieci? Co się robi? Zakłada prezerwatywę (pomijam inne metody antykoncepcji), tak samo tutaj.
Jak chce się pstrykać fotki niepełnoletnim, ale nie chce się mieć kłopotów, prosi się o zgodę opiekuna![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Wiesz to super związane zTobą Nie bez powodu pisalem o Saudku.On jak zapewne wiesz oparł sie na modelkach ladnych odwrotnie na ogól.Sasiadkach,ekspedientkach,inwalidkach itp.Jego zdjecia cos wniosły do swiatowej fotografii.Ogladam mnostwo identycznych prawie zdjęć ladnych mlodych kobiet.[W dodatku jak piszesz wiekszośc modelek ma własne cele i wizje.]Saudek odkryl świat kobiet modelek który pomogl mu pokazywac Jego wizje.Po co robic jeszcze jedno identyczne zdjecie na paste do zębów.W Tobie amroz jest ta niezbedna wizja tylko Twojego widzenia swiata.Niezla juz technika.Może po prostu poszukaj szerzej ,zapomnij o jednej "urzędowej " wizji modelki.Modelka to ktos kto nam pozuje,szczególnie portret.Ja bym szukal wokół.No pewno nie bedzie łatwo ,ale myslisz ze kolejna ladna buzia kogos wzruszy, zachwyci, zastanowi,spowoduje że ktos spojrzy na podpis pod zdjeciem: bo modelka ładna była? i ładnie oswietlona? Pozdrawiam![]()
Saudek ma kozackie fotografie, jakiś czas temu rozmawialiśmy o nim na fotoklubie.... i wizje to on miał zaje****e!