Szukam instrukcji do Canona A720IS po polsku
Szukam instrukcji do Canona A720IS po polsku
hej instrukcja jest na cd w pdf'ie po polsku a jesli nie masz to podaj maila to CI wyśle ją
Witam! Potrzebuję instrukcję do A720 po polsku, czy mógłby ktoś mi ją wysłać na adres artur_kapuscik@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam
Niestety na płycie nie ma wersji polskiej - ale instrukcję już dostałem.
Dzięki za pomoc !!!!!!
Witam
A to ciekawe bo ja mam po polsku na CD dostałam razem z aparatem , może kolega wysłał Ci nie ten plikInstrukcja ma ponad 200 stron
ciężko się ją czyta, napisałam do Canona ale w tej chwili nie mają . Cena to 60,- zł ale trudno muszę kupić bo wydanie książkowe zawsze będzie pod ręką
Pozdrawiam Nana
Witam jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość. Potrzebuję polskiej instrukcji do A720 IS, bo na płycie jest tylko po japońsku. Jeśli ktoś posiada proszę o przesłanie na e-maila: edysia9@wp.pl.
Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Początkuję w fotografii i mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę.
Hej wczoraj też kupiłem A720is bez polskiej instrukcji obsługi, na płycie też nie ma. Jak by mógł mi ją ktoś podesłać na adres czechu2@wp.pl będę bardzo wdzięczny !!!!
Jakby ktoś był miły to proszę o przesłanie instrukcji na bartheck@gmail.comZ góry dzięki!
Ja również zakupiłem a720is z instrukcjami na płycie. Oczywiście polskiej brak:-|
Jężeli nie będzie to dla Was problemem to również proszę o przesłanie na adres am3k@o2.pl bądź umieszczenie na jakimś serwerze![]()
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
witam wszystkich nie wiem czy w odpowiednim miejscu na forum to pisze ale ma problem z aparatem canon A720 is, po włączeniu aparatu pojawia sie komunikat o treści : BłąD OBIEKTYWU , WłąCZ APARAT, prosił bym o jakieś sugestie co może być przyczyna i jak można to naprawić z góry dziękuje