Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: [Sapphiron] Deep Blue

Domyślnie

a kto mówił że na siłę?

Domyślnie

pierwsze starcia z fotografią reklamową...

7. Jak piątek wieczór to tylko Tyskie...

Chętnie się dowiem co jest dobrze a co źle i chętnie przeczytam krytyki i sugestie na przyszłość

Uzależniony

Domyślnie

zwykłe ale nie zepsute.

Domyślnie

8. Biedroneczko leć do nieba...

Chętnie się dowiem co jest dobrze a co źle i chętnie przeczytam krytyki i sugestie na przyszłość

Domyślnie

dzięki za olanie moich zdjęć...

Domyślnie

Ok... widzę że totalnie mnie ignorujecie... ale spoko... ja wrzucam foty dalej...

9. Jedno z makro zabaw

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Ja akurat wiem tyle o makro co o budowie księżyca. W każdym bądź razie zdjęcia jakich jest mnóstwo w sieci.. Widziałem wiele lepsze makro to jest przeciętne .
    Nie obraź się, ale pozwoliłem pokazać Ci jak ja bym widział to zdjęcie..

Domyślnie

a czy ja mówiłem że super makro robie czy coś... bawię się tym i myślałem że otrzymam jakieś sugestie czy jakąś krytykę chociaż... ale trudno o to jak ludzie położyli bata na moją galerię...

zdjęcie jest do ****? powiedzcie to ja sie nie obrażę... a wręcz przeciwnie, jeśli poprzecie to wytknięciem co jest źle i dlaczego to wam jeszcze serdecznie podziękuję... ale piszcie cokolwiek...

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Co Ci się dzieje?? Pooddychaj troszeczku. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem zastanów się. Czy gdzieś jest napisane chociażby w podtekście, że ja twierdzę, że robisz super makro ?? Napisałem, że jestem zielony z dziedziny makro zdjęć.. Ale jak już się tak prosić to jedyne co mi przychodzi to wyblakłe kolory, słabo wyostrzone i złe kadrowanie IMO

Domyślnie

wyblakłe kolory i słabe ostrzenie... no cóż... jak sie nie robi nic ze zdjęciem tylko wstawia tak jak było zrobione no to tak bywa... a kadrowanie... z czasem się może nauczę...

dzięki za opinię

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów