Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [Sapphiron] Deep Blue

Cool [Sapphiron] Deep Blue

Nie wiem czy to tutaj można swoje foty wstawiać ale zaryzykuje...

w odpowiedzi na teksty niektórych ludzi że jestem tylko prowokator z cyfrową małpką chciałbym zaprezentować parę moich fotek... Chętnie dowiem się od was czegoś na ich temat...

1.

2.

z góry dzięki za każdą wypowiedź na temat...

Pozdrawiam
    Sapphiron

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

3 oki ; 2. rozmycie ..;(; 1. ciemna ramka mi nie pasi a ręce ..hm nie wiem..

ps. ładne modelki..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jestes wyrażnie urażony [słuszną uwaga Zby] więc tak delikatnie na temat pierwszego:
    Zielona dominanta na twarzy i reszcie zdjecia
    Drzewa walczą zwyciesko o miejsce w kadrze
    Ostrość na drzewie o ktore modelka opiera twarz a nie na twarzy
    Przerysowane rece pasiaste mankiety ściagąja tam wzrok
    Modelka przed chwila zdjela nakrycie głowy,nie poprawila włosów
    w tle z tyłu płot z siatki z drutem kolczastym na wysokosci głowy
    To co za płotem z siatki..
    Zdjecia nie mozna zakwalikowac jak do początkowych prób w tego typu fotografii.Bez urazy ,ale tylko krytyka uczy,a chwalic nie było czego.Dla mnie
    EOT.Pozdrawiam.:smile:

Domyślnie

ja tam się nie obrażam. przedstawiłeś konstruktywną krytykę która jest wg mnie budująca. będę wiedział czego nie robić na następne razy...

a cóż powiesz o pozostałych dwóch zdjęciach? bo wypowiedziałeś się a propos tylko jednego

P.S.
    marekb przekażę

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

[QUOTE=Sapphiron;400261]j.

a cóż powiesz o pozostałych dwóch zdjęciach? bo wypowiedziałeś się a propos tylko jednego [Quote]

Drugie [zakładając świadome rozmycie] ok.Trzecie,ja wywalilbym drzewo. Reszta ładnej buzi tej pani wg.mnie bylaby ciekawsza.W obu zdjeciach widac oczy patrzace z jakims wyrazem.Miłe fotki,modelki ,pochwalil już Marekb.Cięzko oceniac zdjecia pokazywane jako pierwsze, a i pewno cięzko te oceny czytać.Ale czas leci szybko i niejeden z mistrzowsko dzis fotografujacych kolegów niedawno zaczynał. Pozdrawiam:-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

lewy górny róg mocno przeszkadza.Zaslon go na chwile reką.Nic złego w tej głebi nie widzę.ten bokeh mało zachwyca plus wspomniany naroznik.Nie wiem czy nie kadrowalbym w pionie.

Domyślnie

ogólnie bardzo fajnie, a w ostatnim szkoda, że w całości włosów nie widać, pozatym lekki stempelek na twarzy (mówię o tych czerwonych kropkach) nikogo jeszcze nie zabił
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

ja stawiam na naturalizm... nie lubię sztucznych i sztucznie przerabianych kobiet...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Yyy... z calym szacunkiem ale gdzie te sesje, zlecenia, glamur i haj lajf? Zdjecia jak zdjecia, ani tu jakosci ani tematu, ot pstryki mlodych pan z parku w ciasnym kadrze, do tego z bledami(przepalenia, ostrosc, wb, kadr).

A z Twoich postow wynikalo jakbys conajmniej w kalendarzu pirelli pracowal wiec nie dziw sie ze ktos zwrocil na to uwage, poprostu tutaj przez zaawansowanego fotografa(jesli juz sie ktos takim oglasza) rozumie sie kogos robiacego zdjecia na zawodowym poziomie, a Twoje takie nie sa - sorry za opinie. No ale ok, magia internetu.

A jesli sie myle to kup sobie 5d i 85L, bedziesz zadowolony
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 09-12-2007 o 21:13

Domyślnie

A mnie podoba sie najbardziej Nr 1
    Całkiem ładnie, pokazuj więcej...

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów