Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Statyw dla początkującego

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Też radzę kupić raz a dobrze ....sprzęt zmienisz a najszybciej pewnie puszkę a porządny statyw zawsze będzie się sprawdzał.
    Osobiście mam manfrotto 055 pro polecam jest na prawdę bardzo stabilny i dobrze wykonany i nie zawiódł mnie do tej pory :wink: .

wolfikx
    Guest

Domyślnie

Ależ panowie, to miał być statyw dla początkującego (jak w temacie) a za manfrotto trzeba zapłacić więcej jak 600.

Kupując najdroższy sprzęt nie zrobi on za mnie super zdjęcia.
    Z drugiej strony wolę wydać mniej za statyw np.250 jak za Bilora 1122 + szkło 50mm. Na pewno będzie większy pożytek. Tym bardziej, że teraz mam kita.

Jakkolwiek jeśli ktoś ma Bilora 1122 to niech skrobnie opinię na jego temat.
    Czy jest możliwość wyposażenia go w głowicę kulową??

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolfikx Zobacz posta
    Ależ panowie, to miał być statyw dla początkującego (jak w temacie) a za manfrotto trzeba zapłacić więcej jak 600.

Kupując najdroższy sprzęt nie zrobi on za mnie super zdjęcia.
    Z drugiej strony wolę wydać mniej za statyw np.250 jak za Bilora 1122 + szkło 50mm. Na pewno będzie większy pożytek. Tym bardziej, że teraz mam kita.

Jakkolwiek jeśli ktoś ma Bilora 1122 to niech skrobnie opinię na jego temat.
    Czy jest możliwość wyposażenia go w głowicę kulową??
    mam bilorę polecam gorąco już kilka razy o statywach było poczytaj wątki o bilorze też było, kupiłam w fotobisie za 250 cena super jakośc ok., stabilny, solidnie zrobiony, z glowicą 3d, mój manfrotto
    DIGI jak w stopce schowany na potem
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Uprawnienia umieszczania postów