ponaklejać folię ochronną na wyświetlacz LCD, matówkę, lustro i matrycę...![]()
ponaklejać folię ochronną na wyświetlacz LCD, matówkę, lustro i matrycę...![]()
www.pbase.com/adobija
No właśnie, jaką polecacie folię na matrycę? Podobno padające światło powoduje szybsze jej zużycie więc chyba powinna być nieprzeźroczysta![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Myślę, że taka aluminiowa byłaby okej. tylko trzeba ją dobrze klejem wysmarować;-)
Ja już tak próbowałem:/ ... Niby zdjęcia miały wychodzić bardziej srebrzyste, ale coś spaściłem, zdjęcia w ogóle nie wychodziły. Ja osobiście nie polecam tego sposobu....
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodam, że dla mnie szczyt jest każdorazowo po wróceniu do domu powiedzmy z pleneru wykręcać obiektyw - nawet jeżeli miałby to być kit, założyć osłonkę na aparat, wyciągnąć baterie i schować do pudełka gdzie już czeka ładowarka
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 08-12-2007 o 15:07 Powód: Automerged Doublepost
może mało śmieszne, ale się zdarza:
kupując najnowszy typ aparatu/obiektywu myśleć już o 2 przyszłych jego generacjach - co tam mogą poprawić a co zepsuć![]()
myślenie - czy to co kupiłem jest najlepsze a jak nie to dlaczego jest najlepsze
i jak to wszystkim udowodnić![]()
![]()
Byłem rok temu w egipcie - taki sympatyczny spływ nilem do asuanu czy jakoś tak - dobrze nie pamiętam- pewna starsza pani ,torba wypchana po brzegi szkłem z chakterystyczną czerwoną obwódką
,ktoś zgadnie jaki tryb królował
?
wpisywać w stopce sprzęt, którego się nie ma, ale który się chce mieć czy który będzie się kiedyś tam miało![]()
Zrobić sobie nago sesję z ELKAMI, ew. taniec na rurze (600/4IS), wydrukować i wytapetować mieszkanie a także żonę Elżbietę dla większej satysfakcji...![]()