Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [ KOY ] Zamyslenie...

Domyślnie [ KOY ] Zamyslenie...

Zapraszam do oceny:

Domyślnie

pierwszy rzut oka i ciezko powiedziec co jest na zdjeciu, oczywiscie to widac, ale do tego trzeba sie moment zastanowic... no i nie chcialbym wiedziec co to takiego wystaje mu spomiedzy lap
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    pierwszy rzut oka i ciezko powiedziec co jest na zdjeciu, oczywiscie to widac, ale do tego trzeba sie moment zastanowic... no i nie chcialbym wiedziec co to takiego wystaje mu spomiedzy lap
    to chyba nie to co myślisz :razz: a misiek faktycznie zamyślony
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Domyślnie

A Wy tylko o jednym Misiek po prostu serce w dłoni trzyma, taki romantyk z niego

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

wrzucaj mniejsze zdjęcia (szer np. 850px) i wrzucaj od razu na stronę
    co do zdjęcia.... hmmm. sam nie wiem
    pozdr.
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Ciężka fota do odczytania... Jak już się zorientowałem, że to miś to raczej wolałbym, żeby mi przypomniał dzieciństwo Chyba raczej źle użyte światło.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Źle użyte światło to mało powiedziane - kompozycji nie ma żadnej, jak dla mnie taki mały koszmarek. Sorry, ale chyba każdy wypowiadający się powyżej ma kłopoty z zobaczeniem co na tym zdjęciu jest...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Jak dla mnie miś przygnębiony ( nie widać mu oczu - aby odczytać zamyślenie )
    i ja bym inaczej kadrował ... .
    Ogólnie fotka trudna w odbiorze

Domyślnie

Dzieki za ocene, to ze to kaszmarek jest to wiem. Ale jakos mi sie to zdjecie spodobalo. Tak swoja droga to efekt zabawy z zamienikiem off shoe corda Bardzo mila zabawka.

Pozdrawiam

Jacek

Uprawnienia umieszczania postów