pierwszy rzut oka i ciezko powiedziec co jest na zdjeciu, oczywiscie to widac, ale do tego trzeba sie moment zastanowic... no i nie chcialbym wiedziec co to takiego wystaje mu spomiedzy lap![]()
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
A Wy tylko o jednymMisiek po prostu serce w dłoni trzyma, taki romantyk z niego
Pozdrawiam
wrzucaj mniejsze zdjęcia (szer np. 850px) i wrzucaj od razu na stronę
co do zdjęcia.... hmmm. sam nie wiem
pozdr.
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Ciężka fota do odczytania... Jak już się zorientowałem, że to miś to raczej wolałbym, żeby mi przypomniał dzieciństwoChyba raczej źle użyte światło.
Źle użyte światło to mało powiedziane - kompozycji nie ma żadnej, jak dla mnie taki mały koszmarek. Sorry, ale chyba każdy wypowiadający się powyżej ma kłopoty z zobaczeniem co na tym zdjęciu jest...
Jak dla mnie miś przygnębiony ( nie widać mu oczu - aby odczytać zamyślenie )
i ja bym inaczej kadrował ... .
Ogólnie fotka trudna w odbiorze
Dzieki za ocene, to ze to kaszmarek jest to wiem. Ale jakos mi sie to zdjecie spodobalo. Tak swoja droga to efekt zabawy z zamienikiem off shoe cordaBardzo mila zabawka.
Pozdrawiam
Jacek