Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: Zlot onanistów sprzętowych

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    I tutaj przydalaby sie legitymacja prasowa:
    http://www.piknik-goraszka.pl/piknik_dziennikarze.php
    Nie widze zadnych zalet poza mozliwoscia szerszego dostepu do informacji, na teren jakiejs wystawy i loz dla VIP (wywiady?) .
    Nie widze zakazu posiadania aparatow przez publicznosc a fotoreporterzy z legitkami i tak :
    "Identyfikatory i legitymacje dziennikarskie nie będą upoważniały do przebywania w strefach niedostępnych dla publiczności. " ... wiec nie widze sensu - focenie samolotow mnie obchodzi a nie dostep do informacji, wywiadow, osobistosci 8)

Domyślnie

kurde... hardcore... wiedzialem, ze 1200tka jest duza ale nie wiedzialem ze az tak
    I statywy tez mieli calkiem... calkiem

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SpydeRR
    kurde... hardcore... wiedzialem, ze 1200tka jest duza ale nie wiedzialem ze az tak
    a cena mnie zabiła :eek: chałupe mozna za to kupic

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

wszedlem sobie dzis dla poprawienia humoru na forum Nikona no i prosze jakie piekne komentarze

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Vitez samo to ze wstep dla prasy jest bezplatny to dla mnie juz wystarczajacy plus. Niby tylko 25 PLN ale zawsze cos.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Nie mozesz - wedkarzowi wolno lowic max. na dwie wedki plus trzecia lekka do polowu zywca :P
    To robisz jak moj znajomy... Oplacasz "mlodemu" (potomek, lat malo...) pozwolenie i masz juz 2x wiecej Zreszta nie ma regulacji prawnych ograniczajacych ilosc uzywanych jedynek D czy innych aparatow na raz

Wiesz... dla mnie siedzenie 8 godzin w pracy przy kompie to tez zero przyjemnosci, ale co zrobic... ;-)
    No... siedziec nie przyjemnosc, ale jak potem isc do sklepu z gotowka po cos...

Swietny pomysl... przylatuj
    Pewnie... Juz bilet czeka Niestety na nieco pozniejszy termin jak Goraszka Pierony mnie nie chca z pracy puscic :-(
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Vitez samo to ze wstep dla prasy jest bezplatny to dla mnie juz wystarczajacy plus. Niby tylko 25 PLN ale zawsze cos.
    A wiesz ile kosztuje :

- skladki czlonkowskie/oplaty sadownicze i biurokratyczne (w przypadku stowarzyszenia wydajacego legitki)
    - dzialalnosc gospodarcza (w przypadku freelancerow)
    - utrzymanie redakcji (w przypadku etatowych fotoreporterow)
    ?

Bez inwestycji w ktorys z powyzszych elementiow nie masz legitymacji fotoreporterskiej... wiec wejscie wcale cie tak za darmo nie wychodzi 8)

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Talking

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    wszedlem sobie dzis dla poprawienia humoru na forum Nikona no i prosze jakie piekne komentarze
    jakie z nich dzieci, od razu wymyslaja 20 powodow dla ktorych i w tej sytuacji canon jest "be" chyba bede czesciej przegladal tamto forum ,bo mozna sie posmiac

Domyślnie

kurde, zabiliscie mnie tymi zdjeciami
    1200 powala cena 90.000 funtow tym bardziej

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

90.000 funtow za szklo, to calkiem niezla kasa. Jesli ktos jednak byl/jest w posiadaniu zdjecia Gustave Le Gray'a pt. "The Great Wave, Sete" z roku 1857 to zawsze moze je sprzedac i kupic sobiekilka takich szkielek. O ile pamiec mnie nie myli zdjecie to osiagnelo aukcyjna cene sprzedazy (sfinalizowanej) w roku 1999 cos w okolicach 570.00 funtow.

Zas, o ile sie nie myle, najdrozej sprzedanym wspolczesnym zdjeciem jest "Paris, Montparnasse" ](1993 r.) by Andreas Gursky- sprzedane za 600.000 USD.

I takich cen za Wasze zdjecia zycze z calego serca. ;-)
    Ostatnio edytowane przez Pszczola ; 19-04-2005 o 22:39
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów