Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: Win XP SP2 i legalnosc itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A po co kombinowac tyle z obchodzeniem pirackiego XP jak Win XP oryginalny OEM kosztuje 365zl z vatem? Czy to naprawde az tak duzo ze trzeba sie tak wysilac obchodzac problemy pirata?
    dla jednych malo dla innych duzo. na szczescie kazdy sa decyduje o tym, czy napcha kieszenie bilowi czy nie teraz klikam na oryginalnym XPpro a i tak instalke mam spreparowana ...denerwuje mnie instalacja SP2, szkoda czasu 8)

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Pszczola - po instalacji Service Packa 2 trzeba sobie system ustawic tak by chodzil (szczegolnie wbudowana zapore systemowa) - nie jest to (dla jednych niestety, dla innych na szczescie) łatka typu fire and forget.
    eee chyba nie sadzesz, ze Pszczola ma problemy z konfiguracja debilnego fajerłola z XP

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    eee chyba nie sadzesz, ze Pszczola ma problemy z konfiguracja debilnego fajerłola z XP
    Nie mam zadnych problemow z firewallem z XP SP2, ani w domku, ani u mnie w robocie, gdzie spolecznie administruje kompami w moim 'departamencie'. Po prostu nie uzywam tego FW, bo moim zdaniem jest slabowity. Uzywam innych FW. W domku natomiast - i tu informatycy sie oburza - mam zainstalowane 2 FW pracujace jednoczesnie. Teoretycznie powinno to sie krzaczyc, ale po wielu probach, testach, kombinacjach z konfiguracja itp. dzialaja razem super. Nawet juz 2 razy mialem wizyte w domku specow z firmy, ktora mi internet dostarcza, bo byli tymi ustawieniami zainteresowani i chcieli sobie wszystko to poogladac.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Uprawnienia umieszczania postów