wyciete z http://canon-board.info/showthread.php?p=36616&posted=1 - TG
to tez da sie obejscZamieszczone przez McKane
z reszta z SP2 chyba juz nie ma takich problemow
wyciete z http://canon-board.info/showthread.php?p=36616&posted=1 - TG
to tez da sie obejscZamieszczone przez McKane
z reszta z SP2 chyba juz nie ma takich problemow
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 18-04-2005 o 00:53
Jasne ze sie da jak niemalze wszystko w tych diabelnych maszynachPrzy instalacji SP2 nie ma zadnych problemow.
Jak to nie ma problemow? Gdy zainstalowalem SP2 (ale nie na czysty system z SP1 tylko na system z setkami programow) to mi polowa 'rzeczy' przestala chodzic. Brrrr... Po deinstalacji SP2 wszystko dziala jak nalezy. Inna sprawa, ze gdybym mial system stawiac na czysto to bym SP2 zainstalowal i dopiro pozniej progsy. Tyle tylko, ze przy moim sofie i ustawieniach trwaloby to niemal tydzien.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Pszczola, najwidoczniej masz jakies specyficzne te programySP2 nie powinien sprawiac takich problemow. Ja mam inna metode na instalacje ServicePacka. Przygotowalem sobie specjalnie spreparowana instalke XP, ktora instaluje sie od razu z SP2 co pozwala zdecydowanie zaoszczedzic czas
![]()
A po co kombinowac tyle z obchodzeniem pirackiego XP jak Win XP oryginalny OEM kosztuje 365zl z vatem? Czy to naprawde az tak duzo ze trzeba sie tak wysilac obchodzac problemy pirata?
Pszczola - po instalacji Service Packa 2 trzeba sobie system ustawic tak by chodzil (szczegolnie wbudowana zapore systemowa) - nie jest to (dla jednych niestety, dla innych na szczescie) łatka typu fire and forget.
dla jednych malo dla innych duzo. na szczescie kazdy sa decyduje o tym, czy napcha kieszenie bilowi czy nieZamieszczone przez Vitez
teraz klikam na oryginalnym XPpro a i tak instalke mam spreparowana ...denerwuje mnie instalacja SP2, szkoda czasu 8)
eee chyba nie sadzesz, ze Pszczola ma problemy z konfiguracja debilnego fajerłola z XPZamieszczone przez Vitez
![]()
![]()
Nie mam zadnych problemow z firewallem z XP SP2, ani w domku, ani u mnie w robocie, gdzie spolecznie administruje kompami w moim 'departamencie'. Po prostu nie uzywam tego FW, bo moim zdaniem jest slabowity. Uzywam innych FW. W domku natomiast - i tu informatycy sie oburza - mam zainstalowane 2 FW pracujace jednoczesnie. Teoretycznie powinno to sie krzaczyc, ale po wielu probach, testach, kombinacjach z konfiguracja itp. dzialaja razem super. Nawet juz 2 razy mialem wizyte w domku specow z firmy, ktora mi internet dostarcza, bo byli tymi ustawieniami zainteresowani i chcieli sobie wszystko to poogladac.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
A spróbuj z tak legalnie zakupionym softem zmienić płytę główną w kompieZamieszczone przez Vitez
![]()
ta sprawe to pominalem ...bo mysle, ze Vitez zdaje sobie sprawe z jakimi niedogodnosciami wiaze sie licencja OEM.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Nie no chlopaki bez problemu mozna zmieniac plyty, a jesli wymagany jest nowy kod aktywacyjny np przy reinstalce dzwoni sie po prostu do M$ i oni go podaja.Zamieszczone przez Jurek Plieth