Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: Win XP SP2 i legalnosc itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

wyciete z http://canon-board.info/showthread.php?p=36616&posted=1 - TG

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Swoja droga polecam jednak zainstalowanie SP1 z tym ze m$ zadbal o to zeby po instalacji szlag trafil piracka aktywacje Windowsa
    to tez da sie obejsc
    z reszta z SP2 chyba juz nie ma takich problemow
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 18-04-2005 o 00:53

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jasne ze sie da jak niemalze wszystko w tych diabelnych maszynach Przy instalacji SP2 nie ma zadnych problemow.

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jak to nie ma problemow? Gdy zainstalowalem SP2 (ale nie na czysty system z SP1 tylko na system z setkami programow) to mi polowa 'rzeczy' przestala chodzic. Brrrr... Po deinstalacji SP2 wszystko dziala jak nalezy. Inna sprawa, ze gdybym mial system stawiac na czysto to bym SP2 zainstalowal i dopiro pozniej progsy. Tyle tylko, ze przy moim sofie i ustawieniach trwaloby to niemal tydzien.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Pszczola, najwidoczniej masz jakies specyficzne te programy SP2 nie powinien sprawiac takich problemow. Ja mam inna metode na instalacje ServicePacka. Przygotowalem sobie specjalnie spreparowana instalke XP, ktora instaluje sie od razu z SP2 co pozwala zdecydowanie zaoszczedzic czas

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A po co kombinowac tyle z obchodzeniem pirackiego XP jak Win XP oryginalny OEM kosztuje 365zl z vatem? Czy to naprawde az tak duzo ze trzeba sie tak wysilac obchodzac problemy pirata?

Pszczola - po instalacji Service Packa 2 trzeba sobie system ustawic tak by chodzil (szczegolnie wbudowana zapore systemowa) - nie jest to (dla jednych niestety, dla innych na szczescie) łatka typu fire and forget.

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A po co kombinowac tyle z obchodzeniem pirackiego XP jak Win XP oryginalny OEM kosztuje 365zl z vatem? Czy to naprawde az tak duzo ze trzeba sie tak wysilac obchodzac problemy pirata?
    dla jednych malo dla innych duzo. na szczescie kazdy sa decyduje o tym, czy napcha kieszenie bilowi czy nie teraz klikam na oryginalnym XPpro a i tak instalke mam spreparowana ...denerwuje mnie instalacja SP2, szkoda czasu 8)

Pszczola - po instalacji Service Packa 2 trzeba sobie system ustawic tak by chodzil (szczegolnie wbudowana zapore systemowa) - nie jest to (dla jednych niestety, dla innych na szczescie) łatka typu fire and forget.
    eee chyba nie sadzesz, ze Pszczola ma problemy z konfiguracja debilnego fajerłola z XP

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    eee chyba nie sadzesz, ze Pszczola ma problemy z konfiguracja debilnego fajerłola z XP
    Nie mam zadnych problemow z firewallem z XP SP2, ani w domku, ani u mnie w robocie, gdzie spolecznie administruje kompami w moim 'departamencie'. Po prostu nie uzywam tego FW, bo moim zdaniem jest slabowity. Uzywam innych FW. W domku natomiast - i tu informatycy sie oburza - mam zainstalowane 2 FW pracujace jednoczesnie. Teoretycznie powinno to sie krzaczyc, ale po wielu probach, testach, kombinacjach z konfiguracja itp. dzialaja razem super. Nawet juz 2 razy mialem wizyte w domku specow z firmy, ktora mi internet dostarcza, bo byli tymi ustawieniami zainteresowani i chcieli sobie wszystko to poogladac.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A spróbuj z tak legalnie zakupionym softem zmienić płytę główną w kompie

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    ta sprawe to pominalem ...bo mysle, ze Vitez zdaje sobie sprawe z jakimi niedogodnosciami wiaze sie licencja OEM.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Nie no chlopaki bez problemu mozna zmieniac plyty, a jesli wymagany jest nowy kod aktywacyjny np przy reinstalce dzwoni sie po prostu do M$ i oni go podaja.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów