22. ciekawe. Taka mała uwaga: dół zlewa się z tłem (wypalony śnieg).
Na 19. źle objąłeś na dole tą ciemną górkę. Obciąłeś. Powinieneś był albo kadrować wyżej albo niżej, a tak jest obcięte w połowie i przeszkadza.
18 b. ładna.
22. ciekawe. Taka mała uwaga: dół zlewa się z tłem (wypalony śnieg).
Na 19. źle objąłeś na dole tą ciemną górkę. Obciąłeś. Powinieneś był albo kadrować wyżej albo niżej, a tak jest obcięte w połowie i przeszkadza.
18 b. ładna.
system EOS
mostek nawet fajny ale za dużo góry i dołu góry tak samo mają wkręta reszta taka sobie 17 wygrywa
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Zdjęcia bardzo fajne, niektóre osobiście inaczej bym kadrował
.Zauważyłem użycie polara ( ciemne duże plamy na niebie z reguły w rogu) - inaczej się pewnie nie da , a sam mam z tym problem
.
Na niektórych zdjęciach głównie na niebie widać brudną matrycę - drobne plamy( oglądałem galerię - bardzo ok) .
Dzięki za komentarz. Brud na matrycy zauważyłem. Jednak nie jest to dla mnie duże zmartwienie. Na pewno utrudnia życie, toteż w najbliższej przyszłości matryca będzie czyszczona.
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
Bardzo fajne te alpejskie plenery (23, 24, 26). Napisz proszę czym były robione zdjęcia i jakich filtrów używałeś.
Pozdrawiam,
W.
300V, 350D.
Zdjęcia robione 350D oraz tamronem 17-50/2.8 z filtrem polaryzacyjnym B+W MRC.
Pozdrawiam.
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"