Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: sposoby ustawien swiatla pokazane na manekinie - poszukiwany link

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Chełm

Domyślnie sposoby ustawien swiatla pokazane na manekinie - poszukiwany link

Witam,
    Na forum przewijal sie link do fajnej strony, na ktorym pokazane byly rozne schematy ustawien swiatla na korpusie lysego manekina. Bardzo fajna i przydatna rzecz. Jesli ktos posiada link do tej strony (angielsko jezyczna) z gory dzieki za podanie go tutaj i proponowalbym gdzies go podpiac.
    Ostatnio edytowane przez KaMaD ; 04-12-2007 o 13:09
    CANON 6D, Sony a6000, c70-200mm f/4.0L, c50mm f/1.8, t28-75 f/2.8, 135mm f/2.8, Speedlite 580 EX II
    --------------------------
    Portfolio - moje foto portfolio

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Chełm

Domyślnie

Ok znalazlem:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=8649 - tylko ze z kopii google.com bo juz link nieaktywny. Posta mozna usunac
    CANON 6D, Sony a6000, c70-200mm f/4.0L, c50mm f/1.8, t28-75 f/2.8, 135mm f/2.8, Speedlite 580 EX II
    --------------------------
    Portfolio - moje foto portfolio

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

z tego co pamietam na diyphotography.net byl artykuł z oswietleniem dla pluszowego misia tez fajne i mozna się trochę nauczyć.

na mojej stronie domowej, w dziale linki masz odnosnik do profilu youtube - zamieszczone wykłady odnosnie oswietlenia w fotografii portretowej. Wszystko fajnie, ciekawie 'wyłożone'. Polecam i

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów