Pokaż wyniki od 1 do 10 z 705

Wątek: GRIP - czy warto przepłacać??

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartheq Zobacz posta
    kupowac zamiennik do 40D to zbrodnia. jak kogos stac na taki aparat to stac go tez na oryginalnego gripa, a jezeli nie to chyba zly aparat kupil (:

Nie widzę związku. Z Twojej wypowiedzi wynika, że jak mnie stać na aparat to muszę mieć oryginalnego gripa. Idąc tym tropem jak mam oryginalnego canona to tylko powinienem kupować obiektywy canona i inne akcesoria.

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta
    Nie widzę związku. Z Twojej wypowiedzi wynika, że jak mnie stać na aparat to muszę mieć oryginalnego gripa. Idąc tym tropem jak mam oryginalnego canona to tylko powinienem kupować obiektywy canona i inne akcesoria.
    nie ogolniajmy juz tak tego. trzeba dac na luz.
    Moja CaroLina

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Hmm..nie chciałbym Ci psuć kosztownej pasji poszukiwania przygód i nieziszczalnych nadziei ..wiec nic nie napiszę.Sprawdzisz, odezwiesz się-prawda?Czekam.Pozdrowienia[Aha bym zapomniał.Ja sprawdziłem]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Hmm..nie chciałbym Ci psuć kosztownej pasji poszukiwania przygód i nieziszczalnych nadziei ..wiec nic nie napiszę.Sprawdzisz, odezwiesz się-prawda?Czekam.Pozdrowienia[Aha bym zapomniał.Ja sprawdziłem]
    Widzisz, ja sam na własnej skórze sprawdziłem, że "chytry 2x traci" więc raczej staram się kupować towar dobrej jakości. Natomiast odniosłem się do stwierdzenia kolegi z którym się nie zgadzam.
    To, że ktoś posiada taki a nie inny aparat nie determinuje że musi mieć orygialnego gripa bo tak wypada. Napisałem to trochę kokieteryjnie więc LUZ. :wink:

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

z takich tekstow tylko klotnie powstaja. prawda jest taka ze jak ktos chce miec sprawdzony niezawodny sprzet, bez zadnych problemow to bierze oryginal Canona, a jak ktos lubi eksperymentowac, jest mu nagle potrzebne, nie przeszkadzaja mu niektore wady zamiennikow to bierze poprostu zamiennik i oT cala filozofia. podobnie jest z obiektywami.
    Moja CaroLina

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    z takich tekstow tylko klotnie powstaja. prawda jest taka ze jak ktos chce miec sprawdzony niezawodny sprzet, bez zadnych problemow to bierze oryginal Canona, a jak ktos lubi eksperymentowac, jest mu nagle potrzebne, nie przeszkadzaja mu niektore wady zamiennikow to bierze poprostu zamiennik i oT cala filozofia. podobnie jest z obiektywami.
    O kłótniach nie ma mowy, [dla mnie,taka opcja nie istnieje].Istnieje pamięc chwili kiedy coś ,[no dobra powiem] chwila kiedy cos co kochasz wali o bruk..
    powiem za nieodżałowanym dla mnie JONASZEM KOFTĄ "nie chcę wiecej takich dni..." Pozdrawiam:

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Z Twojej wypowiedzi wynika, że jak mnie stać na aparat to muszę mieć oryginalnego gripa. Idąc tym tropem jak mam oryginalnego canona to tylko powinienem kupować obiektywy canona i inne akcesoria.
    Grip staje się częścią korpusu. Moim zdaniem powinien być tej samej jakości. Widziałem podróbę, mam oryginalny. Różnica jest ogromna.

Obiektywy to inna para kaloszy.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów