Pokaż wyniki od 1 do 10 z 705

Wątek: GRIP - czy warto przepłacać??

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    A jakiego gripa polecacie do 450/500d?Wiadomo - oryginał ale może jest jakiś bdb zamiennik?
    Jak masz kasę to bierz orginał, zawsze to pewnośc,że wszystko bedzie OK. Ja osobiście kupiłem 2x tańszą Deltę i na razie sprawuje się dobrze, ale używam dopiero od paru miesięcy. (No żeby być uczciwym,to powiem,że guma odkleiła się lekko na jednym rogu, ale kropelka super glu i trzyma.Aha, kółko nastaw działa troszke ciężej,ale nie jest to żaden problem w użytkowaniu.Poza tym OK).
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrewjohn Zobacz posta
    Jak masz kasę to bierz orginał, zawsze to pewnośc,że wszystko bedzie OK. Ja osobiście kupiłem 2x tańszą Deltę i na razie sprawuje się dobrze, ale używam dopiero od paru miesięcy. (No żeby być uczciwym,to powiem,że guma odkleiła się lekko na jednym rogu, ale kropelka super glu i trzyma.Aha, kółko nastaw działa troszke ciężej,ale nie jest to żaden problem w użytkowaniu.Poza tym OK).
    A tak szczerze to warto kupić gripa?A dokładnie mi chodzi o to czy naprawdę polepsza wygodę podczas fotografowania?
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Uprawnienia umieszczania postów