Pokaż wyniki od 621 do 630 z 705

Wątek: GRIP - czy warto przepłacać??

Widok wątkowy

Bywalec Awatar Canonierzysta
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie Odp: GRIP - czy warto przepłacać??

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    ...poza tym do 50D możesz kupić pilota za grosze.
    Przeczytaj mojego posta wcześniej i zobacz, że pisałem, że 50D nie ma podczerwieni ( aż zwątpiłem i otworzyłem instrukcję obsługi aby to jeszcze raz dokładniej sprawdzić), chyba, że masz na myśli wężyk spustowy z możliwością ustawienia interwału ( najtańszy na allegro znalazłem za 130PLN co z połączeniu z proponowanym gripem Meike daje kwotę niewiele niższą ( a wiadomo, że nie kupię najtańszego pilota na Allegro, więc koszt średni wzrasta mi do około 300 PLN co w tym przypadku się już przestaje opłacać).

I może się teraz trochę przyczepię, ale ergonomia pracy z wężykiem jest gorsza niż bez niego.... ale coś za coś.... oryginalny pilocik Canona to jednak oryginał...ale ten kosztuje 800 PLN

Ale... jak można mieć dwa urządzenia w jednym, to w czym problem? ( okay... telefonu używam do dzwonienia, empetrójki do słuchania muzyki, a zdjęcia robię też czymś innym - ale są też pojedyńcze urządzenia które robią to wszystko i to też się sprawdza, więc czemu nie grip?)

Może ktoś jednak skomentuje tego wybajerzonego Jenisa?
    Ostatnio edytowane przez Canonierzysta ; 07-01-2014 o 15:29 Powód: Poprawka na cenie oryginalnego wężyka...
    EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)

--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--

Uprawnienia umieszczania postów