Pokaż wyniki od 1 do 10 z 705

Wątek: GRIP - czy warto przepłacać??

Mieszany widok

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: GRIP - czy warto przepłacać??

Cytat Zamieszczone przez TopolCan Zobacz posta

Czy opłaca się dopłacić do oryginalnego gripa? Tak, po warunkiem, że nie trafi się na tę felerną sztukę.
    jestem wręcz przeciwnego zdania, grip to tak proste i prymitywne narzedzie że przepłącanie za oryginalne logo x3 lub x4 mz mija się z celem...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    jestem wręcz przeciwnego zdania, grip to tak proste i prymitywne narzedzie że przepłącanie za oryginalne logo x3 lub x4 mz mija się z celem...
    Do puszki która ma oryginalnego plastikowego gripa ok.
    Przypnij sobie jakiś plastik do 5D II/5D III do tego 70-200 2.8 i pasek quick strap mocowany do gripa

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek_PL Zobacz posta
    Do puszki która ma oryginalnego plastikowego gripa ok.
    Przypnij sobie jakiś plastik do 5D II/5D III do tego 70-200 2.8 i pasek quick strap mocowany do gripa
    Hmm... mój wspólnik pod 5dmk2 z gripem alpha który wisiał na quickstrapie zapinał EF 70-200 2.8 IS i z powodzeniem mu to dyndało... Nie dramatyzujcie jak nie macie realnego doświadczenia

Bywalec PLUS member Awatar Veox
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Flanel Zobacz posta
    Hmm... mój wspólnik pod 5dmk2 z gripem alpha który wisiał na quickstrapie zapinał EF 70-200 2.8 IS i z powodzeniem mu to dyndało... Nie dramatyzujcie jak nie macie realnego doświadczenia
    Dokładnie ja taki grip i strap mam, zapinam cięższe słoiki i nic się złego nie dzieje. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku, maratonu z tym biegał nie będę.
    Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!

Uprawnienia umieszczania postów