Ja widziałem. http://sourceforge.net/projects/dosbox/
Ja widziałem. http://sourceforge.net/projects/dosbox/
Nie masz Ghosta to co sie odzywasz?Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Zainstaluj to sie dowiesz jakim cudem Ghost robi backup spod DOSa...
Hint: spod wlasnego DOSa robi a nie windowsowego.
No i dziala...
Pozmienialem porty cos tam przeinstalowalemi jest... przy ultra II ok 7-8 MB/s... najs
![]()
Oki, dzięki za podpowiedzi, zainstalowałem SP2 ........... i prawie dobrze (poznikały znali zapytania w zakładce Menadżer urządzeń), ............. dołożyłem dodatkowego "śledzia" z czterema wyjściami USB 2.0 i śmiga (z USB standardowymi, wychodzącymi z płyty działało tylko jako 1.1) ........... pozdrawiam, narka
Graty: body i kilkanaście soczewek w kilku grupach ...
Na zawsze bezpartyjny ...
moje www serwisy, porady, linki, moja i inne galerie - zapraszam nie tylko początkujących
kurde pozniej znow nie dzialalo...wiec kupilem kontroler usb2 na pci.
I super podlaczylem smiga 8500KB/s
Reset. I znow lipa. Co myslicie, czego do wina? Windy?
U mnie pod winda prawie w ogole kontroler nie chodzi. Stery sie resetuja caly czas. Urzadzenie znika i tank pojawia sie pod nowymi literami, az w koncu windowsowi literek brakuje. a pod linuxem rock stable.
eh windows sucks
Mi niby kontroler dziala, bez zadnych sterow.. moze zainstaluje..
W kazdym razie dziala po czym po resecie juz jest lipa, zmieniasz port i znow dziala.. ale nie bede co 10 min pod biurko zlazil...
Tak jakby winda nie potrafila "utrzymac
usb2..
Zalezy jaka Winda... mi na Win ME kontroler USB 2.0 na PCI jak go podlaczylem i zainstalowalem tak smigal mi bez zadnego problemu przez wiele miesiecy 8)
XP
Nie wiem mam juz tego dosyc ze to raz dziala a raz nie...
Nie po to kupowalem czytnik SanDiska za 70 zl i kontroler za 30![]()
Dzięki
Problem rozwiązany
1. Zainstalowałem SP2
2. Z tyłu w moim kompie wychodziły tylko 2 wyjścia USB 1.1; po dogłębnym przestudiowaniu instrukcji wyjąłem z pudełka "śledźia na cztery wyjścia USB 2.0" (nie wiem jak to się fachowo nazywa" i podłączyłem do płytki .........
USB chodzi aż miło
pozdrawiam RAFAŁ
a ... mam pytanko z innej beczki
lampa 420EX ma funkcję synchronicacji z krótkimi czasami (któtszymi niż lampa wbudowana w aparat). Czy body 350d (który z lampą wbudowaną ma najkrótszy czas synchronicacji 1/200) będzie mógł z lampą 420EX błyskać szybciej niż 1/200? - tzn. 1/500, 1/1000, 1/2000 ....... pozdrawiam
Graty: body i kilkanaście soczewek w kilku grupach ...
Na zawsze bezpartyjny ...
moje www serwisy, porady, linki, moja i inne galerie - zapraszam nie tylko początkujących