Dla mnie bomba! (powiedział saper)
Dla mnie bomba! (powiedział saper)
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Woodland - to zapraszam kiedyś w "swoje" tereny, sporo osób już z takiego zaproszenia skorzystało i uwierz mi, że wyjeżdżali zachwyceni.
Wrzucę tak na szybko resztę zdjęć, a coDodać tylko muszę, że zarówno te z 1 jak i2 serii to jest kilka wybranych i wywołanych kadrów. Być może są lepsze, ale o tym przekonam się jak za jakiś czas wywołam resztę.
Dobra, to lecimy ze zdjęciami:
Wszystkie zdjęcia są z tego samego dnia. Trasa Piwniczna-Obidza-Rytro.
7. Widziałem już wiele wschodów i zachodów z tego miejsca i nie myślałem, że coś jeszcze potrafi mnie zaskoczyć. Myliłem sięTen wschód był niesamowity, szczęka na żywo opadała...
8. Niektórzy fotografują, a niektórzy o tej porze jadą do pracy... wiem, że pana na wozie raczej słabo widać, ale cóż...
9. Trzy Korony w morzy mgieł i lasy Beskidu Sądeckiego...
10. Inne (może lepsze?) ujęcie.
11. Beskid Sądecki, Małe Pieniny i Tatry - mniam!
12. Dolina Popradu w całek okazałości - widoczne sa oba pasma Beskidu Sądeckiego. Słońce było już wysoko, pasowało by kiedyś powtórzyć takie ujecie w lepszych warunkach.
13. Znowu Dolina Popradu w całym swoim jesiennym kolorycie. Akurat trafiłem na najpiękniejszy tydzień w roku, kiedy buki się tak czerwienią, że na żywo nie chce się wierzyć w to co widzą nasze oczyNa zdjęciu - okolice Rytra.
14. Znowu okolice Rytra....
Więcej uaktualnień nie będzieAle za jakiś czas wrzucę zdjęcia z wypadu na Słowację
![]()
Canon 855D + 8-200mm f4
Co tu dużo gadać - kapitalne masz te zdjęcia!!!:-D
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Muszę przyznać, że te ostatnie zdjęcia są naprawdę super. Gratulacje.
8)
lajkonik jestem, stąd tereny na fotkach są mi dobrze znane. Nie da się ukryć, że jesień w górach swoją eksplozją kolorów potrafi dech w piersiach zaprzeć.
Człowiek takie fotki poogląda, przypala się i później kombinuje, jak tu czas zmontować na takie wczesno-poranne wypady.
Fotki - (nic nowego w tym wątku) zajefajne.;-)
Gratuluję
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
14 no no palce lizać
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
świetna reklama, a za albumem się rozejrzę ;]