Krótko: znakomicie![]()
Krótko: znakomicie![]()
Fyrste, po raz kolejny czuję się zaszczycony pięknymi zdjęciami w Twoim wykonaniu. Skala Twierdzy Ponoru robi wrażenie (#5 z pierwszej serii)
Wschody podobają mi się bardziej, ale to pewnie dlatego, że tak rzadko je oglądam- inspirują do działania!
Gratulacje!
Ostatni set to prawdziwy kosmos. Na jakieś półtorej godziny zabłądziłem na Twoją stronę i jest tam jak w bajce.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
dziękuję Wam bardzo - strasznie mnie podbudowujecie w tym, że moja "praca" ma sens!
wieczorkiem wrzucę 3 set - nie taki ładny jak ostatnie, ale może coś ciekawego się znajdzie![]()
Canon 855D + 8-200mm f4
Klasa zdjęcia. Nie ma co ukrywać.
No fakt warunki marudneale robisz kawał dobrej roboty i w dodatku cieszysz się tym
![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Świetne, że też ja takich nie umiem, dużó czasu, fajne miejsca,zazdroszczę :-)
dzięki chłopaki za nowe odwiedziny i komentarze!
Teraz niestety będziemy mieli z górki... takich ładnych widoczków już nie będzie, ale nie bijcie...
21. To jeszcze dokończenie wschodu słońca... wioska pod chmurami
22. Zbliżenie...
23. Ot takie rumuńskie drogi...
24. A to już szczyt gór Parang... pogoda nie dopisała...
25. Zjeżdżaliśmy z gór Parang i tu jedliśmy kolację...Bardzo się przydała, gdyż po kilkuset metach trafiliśmy na powalonego przez piorun buka który trzeba było porąbać... wszyscy się wtedy nieźle narąbaliśmy hahahaha
Dalszy zjazd po śliskiej glinie był dla kierowców prawdziwym horrorem...
26. A to już nowe miejsce... Tam mieszkają Enty... miejscówka jest niesamowita... ognisko w tym miejscu było niesamowitym przeżyciem... Nie wiem niestety co to za pasmo górskie...
27. Wschód był przepiękny... choć fotograficznie strasznie ciężki...
28.
29. Pogoda się szybko zepsuła więc pozostała czerń i biel
30.
Jutro będzie więcej pocztówek architektonicznych![]()
Canon 855D + 8-200mm f4
Klasa sama w sobie. Z niecierpliwością czekam na kolejne wschody słońca z Twoich pocztówek.
ale bym chętnie poszpiegował exify z tych zdjęć hehehe
genialnie się na nie patrzy, czysta i precyzyjna obróbka
zazdroszczę =)