Witam,
Czy ktoś zna plan rajdu?
Na oficjalnej stronie rajdu nic nic znalazłem poza cenami biletów. Niestety mam wolny tylko sobotni poranek![]()
Witam,
Czy ktoś zna plan rajdu?
Na oficjalnej stronie rajdu nic nic znalazłem poza cenami biletów. Niestety mam wolny tylko sobotni poranek![]()
Biegam, bo lubię
Czy ktoś deklaruje swoją obecność?
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Widzę MacGyver że ostatnio nie odpuszczasz prawie żadnego rajdu :smile:
ja tez bede. dla osoby nie posiadajacej akredytacji ten rajd jest najciezszym w sezonie. bo masa ludzi w jednym miejscu - szczegolnie na karowej. ew. wziasc drabinke i probowac z nad tlumu![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...
O! Nie sądziłem, że nawet tutaj znajde kogoś z "oesów" :cool:
Ja niestety jestem zmuszony odpuścić Barbare, bo mam focić ślub kolegi w sobote :-(
Z rajdowym pozdrowieniem![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Ja się nie orientuje. Idę tam tylko jako amator fotografii. Przy okazji mam nadzieję, że się czegoś nauczę, a na karową nie idę, bo już za ciemno będzie (chociaż to też może mieć swoje plusy).
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
Idź pod wiadukt, albo na dolną/górną beczkę tam będzie w miarę dobre światło![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7