Panowie, czas się przesiadać na olka... - forum można zamykać
Lustrzanka roku 2008... pobożne życzenie...
obstawiamy ile się sprzeda? :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
hmm...
az sprawdzilem... nie no, nie zmalal mi penis od faktu, ze ktos uznal za najlepszy aparat innej firmy niz tej, ktorej sam posiadam.
jak patrze na zdjecia, ktore ostatnio zrobilem, to tez sie mojemu aparatowi nie pogorszylo.
moge prosic o jakas podpowiedz dlaczego fakt, ze E-510 zdobyl nagrode jest tak stresujacy? bo chyba nie czaje :/
Nie jest stresujący - jest shizofreniczno śmieszny, a do tego polany sosem z abstrakcji. I od tego to już może penis zmalećTfu! Tfu! Na psa urok!
regulamin pkt 8
i tak bym nie kupił olimpusa nawet jakby wygrał złote gacie.
a wiecie ze fiat 500 zdobyl nagrode na auto roku 2008 - a nie wiele wiekszy od mojego tico... porazka![]()
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
czego chcesz fiat 500 całkiem niezły chociaż widziałem wypadek z tym autkiem, oj nie wyglądało to dobrze, chociaż była to stłuczka na skrzyżowaniu :P
Wspaniała wiadomość !!![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
EOS - conditio sine Kwanon...