hej potrzebuje instrukcji do canona g9, wszystkie linki ktore tu sa i odnosza sie do inst canona g9 sa juz polikwidowane wiec jesli ktos ma.... z gory dzieki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wlasnie ...a druga strona medalu tych linkow ze sa one beznadziejne co to wogole jest!!!! nie lepiej bylo by poprostu wziac i przeslac na email
czytalem i powiem ci ze mozna sobie je wsadzic w wielkie D nic tam na tych linkach nie ma)
[QUOTE=fotokor1;439398]wejdź na podany link powyżej kliknij Free, zobaczysz czas upływający (np. obecnie 77 minut) on schodzi (rób sobie odświerz i zobaczysz że co jakiś czas czas się zmniejsza - jak zejdzie do zera wpisz hasło które jest podane w e właściwą ramkę przy haśle i już masz do ściągnięcia, korzystałam kilka razy z takiej strony raz udało mi się wklepać w czas 2 min a innym razem kilkadziesiąt ale dzieła
ps może nie fachowo to opisałam
ale można się połapać
pozdrawiam[/QUO wchodzilem nie raz na podany twoj link i robilem tak jak piszesz ale nic tam nie ma takiego o jakich ty minutach mowisz mi wyskakuje error!!!! bosze zeby tyle czasu zalatwiac instrukcje to jakies jaja sa jakby nikt nie mogl jej przeslac na email masakra pozdro .
hej moglbys mi przeslac instrukcje do g9??