Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: instrukcja obslugi do G9

Mieszany widok

rafal71
    Guest

Domyślnie

hej potrzebuje instrukcji do canona g9, wszystkie linki ktore tu sa i odnosza sie do inst canona g9 sa juz polikwidowane wiec jesli ktos ma.... z gory dzieki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wlasnie ...a druga strona medalu tych linkow ze sa one beznadziejne co to wogole jest!!!! nie lepiej bylo by poprostu wziac i przeslac na email
    Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    Kurde!
    Czy wy wszyscy czytacie poprzednie posty???????????????:
    Ileż razy można podawać linki do instrukcji w pdf????????????????
    Budzonko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A na marginesie to po co wam instrukcja? Jak zamierzacie ją zrozumieć i wykorzystać skoro nie potraficie jej ściągnąć mimo podanych namiarów, hę?
    czytalem i powiem ci ze mozna sobie je wsadzic w wielkie D nic tam na tych linkach nie ma)
    [QUOTE=fotokor1;439398]wejdź na podany link powyżej kliknij Free, zobaczysz czas upływający (np. obecnie 77 minut) on schodzi (rób sobie odświerz i zobaczysz że co jakiś czas czas się zmniejsza - jak zejdzie do zera wpisz hasło które jest podane w e właściwą ramkę przy haśle i już masz do ściągnięcia, korzystałam kilka razy z takiej strony raz udało mi się wklepać w czas 2 min a innym razem kilkadziesiąt ale dzieła
    ps może nie fachowo to opisałam
    ale można się połapać
    pozdrawiam[/QUO wchodzilem nie raz na podany twoj link i robilem tak jak piszesz ale nic tam nie ma takiego o jakich ty minutach mowisz mi wyskakuje error!!!! bosze zeby tyle czasu zalatwiac instrukcje to jakies jaja sa jakby nikt nie mogl jej przeslac na email masakra pozdro .
    Cytat Zamieszczone przez kafer Zobacz posta
    dzieki uprzejmosci Sempoo mam juz instrukcje, dzieki wielkie

hej moglbys mi przeslac instrukcje do g9??
    Ostatnio edytowane przez rafal71 ; 03-01-2010 o 13:42 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów