Witam na CB po pierwsze :-]
Tak jak ktoś napisał wyżej instrukcja do pobrania w każdej chwili sama skorzystałam, dziękuję.
Witam na CB po pierwsze :-]
Tak jak ktoś napisał wyżej instrukcja do pobrania w każdej chwili sama skorzystałam, dziękuję.
Poprzednia strona "w pigułce":
Boże! widzisz to i nie grzmisz?!
normalnie ręce opadają...
(tak, wiem, nie podnosić... ale niekiedy nawet ja nie wytrzymuję)
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...rapidshare&lr=
http://shp.net.pl/modules.php?name=RapidShare
Witam,ja kupiłam w Polsce aparat ale instrukcja nie obejmuje co niektórych elementów i funkcji...jeśli można poprosić o instrukcje byłabym wdzięczna...
Również się dołączam do prośby - czy wie ktoś może jakie oprogramowanie jest na tej płycie - kupiłem aparat używany na allegro i sprzedający nie dołączył płytyWitam,
Pękła mi płyta z oprogramowaniem do Canon G9!!! Czy mozna gdzieś w sieci sciągnąć ten plik??? Jak nie to proszę o jakiś kontakt osoby z Wrocławia które posiadają takie oprogramowanie.
PozdrawiamSamo info jakie programy tam powinny się znajdować już by znacznie ułatwiła szukanie...
hej potrzebuje instrukcji do canona g9, wszystkie linki ktore tu sa i odnosza sie do inst canona g9 sa juz polikwidowane wiec jesli ktos ma.... z gory dzieki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wlasnie ...a druga strona medalu tych linkow ze sa one beznadziejne co to wogole jest!!!! nie lepiej bylo by poprostu wziac i przeslac na email
czytalem i powiem ci ze mozna sobie je wsadzic w wielkie D nic tam na tych linkach nie ma)
[QUOTE=fotokor1;439398]wejdź na podany link powyżej kliknij Free, zobaczysz czas upływający (np. obecnie 77 minut) on schodzi (rób sobie odświerz i zobaczysz że co jakiś czas czas się zmniejsza - jak zejdzie do zera wpisz hasło które jest podane w e właściwą ramkę przy haśle i już masz do ściągnięcia, korzystałam kilka razy z takiej strony raz udało mi się wklepać w czas 2 min a innym razem kilkadziesiąt ale dzieła
ps może nie fachowo to opisałam
ale można się połapać
pozdrawiam[/QUO wchodzilem nie raz na podany twoj link i robilem tak jak piszesz ale nic tam nie ma takiego o jakich ty minutach mowisz mi wyskakuje error!!!! bosze zeby tyle czasu zalatwiac instrukcje to jakies jaja sa jakby nikt nie mogl jej przeslac na email masakra pozdro .
hej moglbys mi przeslac instrukcje do g9??
Ostatnio edytowane przez rafal71 ; 03-01-2010 o 13:42 Powód: Automerged Doublepost
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”