Ostatnio edytowane przez agastachyra ; 18-02-2008 o 20:23 Powód: Automerged Doublepost
kafer;396685]Witam, jestem tu pierwszy raz wiec sie przedstawie, mam na imie Krzysiek i pstrykam 400D.
Natomiast moj przyszly tesc zakupil sobie G9 i bez instrukcji ani rusz, a jak mialbym mu wszystko tlumaczyc to chyba bym oszalaldlatego prosze o info gdzie moge znalezc taka instrukcje w jakims pdf? moze ktos ma i moglby mi podeslac?
pozdrawiam
k[/QUOTE]
hej Kafer. mam na imie Alicja. niedawno zakupilam G9 i prawde mowiac sama stram sie rozgryść ten aparat. tez szukam instrukci obslugi , jak tylko wpadnie w moje raczki to ci ja przesle.narazie tez szukam.
pozdrowienia Alicja
Może się nie opłaca ale jak uż się jest samemu poza Ojczyzną to można taniej zakupić. Mnie przywiało do Szanghaju i tutaj w komplecie z kartą 2 GB, dodatkową baterią, futerałem i folią na wyświetlacz zapłaciłam 1118 zł. Ale jak inni w takim przypadku nie mam instrukcji po polsku. Czy też mogę się ładnie uśmiechnąc i poprosić o wysłanie jej do mnie :-D ? Pozdrawiam wszystkich w Ojczyźnie.
Kurde!
Czy wy wszyscy czytacie poprzednie posty???????????????:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ileż razy można podawać linki do instrukcji w pdf????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Budzonko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A na marginesie to po co wam instrukcja? Jak zamierzacie ją zrozumieć i wykorzystać skoro nie potraficie jej ściągnąć mimo podanych namiarów, hę?
regulamin pkt 8
wydaje mi się że tego pliku z instrukcją nie ma już na serwerze...mógłby ktoś jeszcze raz mimo wszystko wysłać?
Jest i ma się dobrze![]()
wejdź na podany link powyżej kliknij Free, zobaczysz czas upływający (np. obecnie 77 minut) on schodzi (rób sobie odświerz i zobaczysz że co jakiś czas czas się zmniejsza - jak zejdzie do zera wpisz hasło które jest podane w e właściwą ramkę przy haśle i już masz do ściągnięcia, korzystałam kilka razy z takiej strony raz udało mi się wklepać w czas 2 min a innym razem kilkadziesiąt ale dzieła
ps może nie fachowo to opisałam
ale można się połapać
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Witam,
Czy mogłbyś mi Sempoo przesłać instrukcję do G9 ponieważ kupiłem ten aparacik używany i niestety nie posiadam jej
Pozdrawiam
Witam,
Pękła mi płyta z oprogramowaniem do Canon G9!!! Czy mozna gdzieś w sieci sciągnąć ten plik??? Jak nie to proszę o jakiś kontakt osoby z Wrocławia które posiadają takie oprogramowanie.
Pozdrawiam![]()
Witam, czy moglbys mi tez wyslac instrukcje obslugi do canon G9 z gory dziekuje![]()