Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Ekspozycja bez tajemnic, autor B. Peterson

Mieszany widok

Migacz
    Guest

Domyślnie Ekspozycja bez tajemnic, autor B. Peterson

Jestem tu nowy więc się przywitam-Witam Jak w tytule. Ma ktoś z Was tą książkę? Szukam opini czytelników. Do tej pory znalazłem jedna recenzję: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6625 ale że to ma być prezent dla mojej dziewczyny, która interesuje się fotografią to muszę się "wstrzelić w temat". Dodam, że sam nie mam o tym zielonego pojęcia dlatego proszę o poradę. Czy to dobra książka i czy warto ją kupić?

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kup jej Mroczka "Ksiązka o fotografowaniu" . A tak na poważnie, to zalezy na jakim poziomie jest twoja dziewczyna, i jaką fotografią sie interesuje. A tak apropo, to mamy tu cały wątek na forum "Książki o fotografii" jest tam dużo pozycji z ich opisem .

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dark4blade Zobacz posta
    Kup jej Mroczka "Ksiązka o fotografowaniu"
    Dobra rada, tylko napisz mu jeszcze gdzie ma ją kupić i za ile;-)
    Biegam, bo lubię

Dopiero zaczyna Awatar arturro
    Miasto
    Konstancin-Jeziorna

Domyślnie

Ekspozycja bez tajemnic, autor B. Peterson Witam mam tę książke kilka dni i moim skromnym zdaniem jest to bardzo fajna pozycja dla początkującego. Jest dużo fajnych zdjęc i dokladnych ich opisów, polecam.
    36 zł w merlin pl.

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Mam, ale niestety po angielsku. Jeszcze się nie wczytałem, jakoś póki co nie czułem palącej potrzeby

Migacz
    Guest

Domyślnie

Dzięki za wszystkie komentarze Ostatecznie kupiłem tę "Ekspozycję"-dziewczyna bardzo zadowolona Co do Mroczka to trochę o nim poczytałem na forach tylem, że nigdzie nie można tego dostać. Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

szkoła fotografowania national geographic

polecam dla początkującego. sam się na tym uczyłem
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Migacz
    Guest

Domyślnie

Dzięki bruckner ale Szkołe fotografowania to ona już ma-kilka książek, a nie wiem ile wyszło. Jak znacie jeszcze coś takiego jak ekspozcycja bez tajemnic to proszę o cynk Nawet nie wiecie jak kobieta potrafi podziękować za dobrą książkę

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Migacz Zobacz posta
    Dzięki bruckner ale Szkołe fotografowania to ona już ma-kilka książek, a nie wiem ile wyszło. Jak znacie jeszcze coś takiego jak ekspozcycja bez tajemnic to proszę o cynk Nawet nie wiecie jak kobieta potrafi podziękować za dobrą książkę
    National Geographic to seria ksiażek[mam nadzieje niezakończona] plus kontakt z prawdziwie dobrym, na wybitnym poziomie reportażem.To duzo wiecej niz technika fotografii.Sugeruję konkretną kontrolę biblioteki i przyszłą długoletnią przyjażń z NG.Pozdrawiam.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów