Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Najlepsze stalki Canona

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz_C Zobacz posta
    Ja myślę, że porównywanie stałki 2,8 z zoomem 4 nie ma sensu. Odpowiedź powinna być oczywista (stałka lepsza), choć nie wiem bo nie mam 200/2,8.
    można porównywać z zoome 70-200/4IS, bo jest rewelacyjny i nie ustępuje w niczym stałkom
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to ja się jeszcze dołączę . Troszkę mniejszy budżet ale jakość świetna: 200/2.8II L i nieoceniony (niestety już nie produkowany) 300/4 L.
    od 300/4L jest nieco jakby ostrzejszy 300/4L IS, porównywałem, jest całkiem znaczna różnica. To jeden z niewielu przypadków, gdzie IS jest lepszy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    ostre to one sa ale maja halo na 1.4 przerobilem kilka sztuk dla siebie szperalem dla kumpli
    dla mnie ostrość w 50/1,4 na 1,4 jest nieakceptowalna, szczególnie na bokach kadru (nawet nie krawędziach), a jakich tam kolorów się dopatrzysz na krawędziach przy dużym kontraście
    a miałem kilka egzemplarzy, wszystkie podobnie przy 1,4. Za to już od 1,8 świetny. Nawet przy 1,6 jest lepiej.
    No, może przesadziłem z tym, że świetny. Ale przyzwoity, a na pewno lepszy od 1,4
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 29-11-2007 o 20:13 Powód: Automerged Doublepost
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów