Ma ktos moze dobry sposob by nie ruszac zbytnio aparatem zwlaszcza mam ten problem z 300mm ale z tym malym tez nieraz udalo mi sie poruszycostatnio nawet ze statywem , chyba za duzo stresu daja mi szkoci
![]()
Ma ktos moze dobry sposob by nie ruszac zbytnio aparatem zwlaszcza mam ten problem z 300mm ale z tym malym tez nieraz udalo mi sie poruszycostatnio nawet ze statywem , chyba za duzo stresu daja mi szkoci
![]()
CANUSIA EOS 50d , 400 D // EF17-40 F/4 L // Canon 70-200 F/4 L USM //Canon 60 F/2,8 macro STATYW MANFROTTO // FILTRY HOJA //Speedlite 430 EX ///// grip , etc
www.wesolowski-photography.co.uk
- nie pić :-)
- camera obscura... nie poruszysz :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
A jakich czasów otwarcia migawki używasz do robienia zdjęć na 300mm?
chyba odwrotnie musze zaczac troche popijac
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chyba zbyt duzego ucze sie , nie mam zamiaru uzywac tematycznych (chyba ze czasami ) zaczelem od - P , duzo cwicze ale ostatnio tylko w domu , bo pogoda no coz ciagle silne wiatry
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
camera obscura![]()
Ostatnio edytowane przez zxzx ; 27-11-2007 o 21:33 Powód: Automerged Doublepost
CANUSIA EOS 50d , 400 D // EF17-40 F/4 L // Canon 70-200 F/4 L USM //Canon 60 F/2,8 macro STATYW MANFROTTO // FILTRY HOJA //Speedlite 430 EX ///// grip , etc
z ogniskową 300 mm, czas nie dłuższy niż 1/300
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja tam jak się napiję (oczywiście mało) to mi się mniej trzęsą ręce![]()
A możesz powiedzieć jak robisz na statywie że masz poruszone?
nie wiem jak to robie jestem zdolny ale jak przeanalizuje moja wycieczke na foki , to bledem bylo zly ubior , lekko grzaski teren , silne porywy wiatru , co moglo poruszyc statywem
statyw Hama Star 61