Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Opis na Allegro

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kubak82 - sugerujesz, że dres nie potrafi nawet sensownie skroić i mu wszystko z rąk leci? W sumie ciekawe, że dwie aukcje ma, dwa różne kolory aparatów i ta sama usterka
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Mój znajomy przywozi podobne aparaty z niemiec . Wszystkie rozbite . Pewnie ma dostęp do firmy utylizującej , gdyż sprzętu elektronicznego obecnie nie można wyrzucać razem z innymi odpadami .

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

No "ciekawy" koleś
    Nie zdziwił bym się jeżeli faktycznie kupił te 2 body które aktualnie ma wystawione, gdzieś np. na wyspach jako złom elektroniczny (to by mogło wyjaśniać ich wygląd i braki aku, ładowarki itd.) i myślał, że sprzeda z nie wiadomo jakim zyskiem.

Edit: Przejrzałem jego poprzednie aukcje. Na bank odkupuje gdzieś to jako złom. Tylko zamiast sprzedawać na części to jako niewątpliwy fachyura opycha jako "dobre" uszkodzone ale "prawie igła"

Edit2: ;-) ooo... Tomek mnie uprzedził. Dokładnie tak to wygląda.
    Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 27-11-2007 o 15:44
    podpis...

fabio
    Guest

Domyślnie

koles handluje uszkodzonymi rzeczami haha tylko co mu dalo ze przywiozl to przywiozl zagranicy i sprzedaje za grosze sorki ze to sie nie laczy z fotografia ale nie moglem sie powstrzymac koles nawet takimi rzeczami handluje http://www.allegro.pl/item229021025_229021025.html no moze to jest torba na eosa 5D

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

heheheh nie ma to jak sprzedawac Canon POWER SHOT EOS 350D...czyzby 2 w jednym?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Witam!
    To tylko kolejny przykład, że trzeba na Allegro czytać między wierszami. Szkoda tylko ludzi którzy się na to złapią. Niedługo święta i wiele osób będzie chciało coś tanio kupić, potem "tanio" naprawić... Bo w korespondencji ze sprzedającym może się pojawić wytłumaczenie, że wystarczy wymiana wyświetlaczy i włącznika i aparat jest jak nowy, prawda? Ech....
    Tyle "o de" mnie

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

żenada i żal ewentualnego nabywcy. No ale głupich nie sieją...
    regulamin pkt 8

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów