jak zrobiono wygladzenie skory modelki ze zostala zachoana drobna faktura powierzchni????? czy to makijaz przed zdjeciami czy cyfrowa obrobka????
http://plfoto.com/1404140/zdjecie.html
jak zrobiono wygladzenie skory modelki ze zostala zachoana drobna faktura powierzchni????? czy to makijaz przed zdjeciami czy cyfrowa obrobka????
http://plfoto.com/1404140/zdjecie.html
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
Jedno i drugie, ale szopa cała kupa.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
W tym wypadku to jest makijaz. Chyba, bo a nuz zjawi sie ktos kto ma wiekszy staz na CB i jego racja rozna od mojej bedzie miala wieksza wageNiemniej jednak to z czym mi bylo dane zetknac sie w dotychczasowym zyciu pozwala mi stwierdzic ze to bardziej makijaz niz PS
![]()
Ostatnio edytowane przez Zaicev ; 26-11-2007 o 16:19
3 EOSy 2 cyfry 1 analog| blog
miedzy mejkapem a retuszem trzeba jeszcze zaswiecic.
sorry chlopaki ale jakies dziwnie proste te recepty, w waszych ustach taka fota to jakas bulka z maslem jest i w ogole zero filozofii, latwo sie tak teoretyzuje c'nie?:>
dziesiatki agencji modelkowych chcialyby miec takie bezpretensjonalne foty na srednio-przyzwoitym poziomie, tylko jak przychodzi co do czego to akcja "gladka skora z faktura" jest jakos dziwnie rzadko zakonczona jest sukcesem...
oprocz blyszczyka i szopa trzeba sie niestety wykazac paroma rzeczami, ktore trudno raczej ujac w kilku postowych zdaniach..
pozdrawiam,
zby
Dobry makeup i nic poza tym (oczywiscie jakis tam PS jest). Nawet nie wiecie jakie cuda moze zdzialac dobra wizazystka![]()
Po konsultacji z żoną (dyplomowana wizażystka) stwierdziliśmy ,że jest to makijaż fotograficzny ,czyli mocny makijaż,który na zdjęciach wygląda naturalnie.Dostosowuje się go do oświetlenia i dobrze wygląda na zdjęciach,a w rzeczywistości nie robi się tego rodzaju makijażu na co dzień.Podobne makijaże stosuje się w telewizji.Oczywiście widać także znaczną ingerencję PS
P.S.Po mojemu to szpachla,szpachla i jeszcze raz szpachla![]()
blur jak cholera i widac to choćby przy kącikach ust.szyja juz nie jest taka gładka jak dół policzków...