Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 99

Wątek: Wypadki - ostrzegam zdjęcia masakra...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

O żesz kurczak... i pomyśleć, że tak pewnie czułem sie pół roku po zrobieniu prawka... Hmm... Nie wyprzedzam na 3ciego, nigdy nie wymuszam pierwszeństwa, po zabudowanym max 60km/h poza max 120.. A jakoś odeszła mi ochota na wejście do samochodu...i jeszcze do tego pierwsze śniegi spadły..
    Kiedy robiłem kurs mój instruktor pokazał mi taką sesje... Jakieś materiały policyjne czy cuś.. ale w porównaniu to tego to zupełny light...
    Moim zdaniem pomysł pokazywania takich fot każdemu zatrzymanemu jest świetny... Ja i tak pewnie jeszcze zwolnie..
    Puszka, kilka słoików, torba i plecak... Ale zdjęć nadal nie umiem robić...

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ładna galeria, przydałby się tu dr. Josef Mengele

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

I pomyśleć, że gdyby kiedyś jeden TIR nie zwolnił, to spod nadjeżdzającego z przeciwka, wyciągnęliby moje metalowe ścierwo...
    __________________________________________________ ____
    " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
    chyba że... muszą zbudować drogę."

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Dziekuję za llinka do tych zdjęć.

Jak dziwnie nie brzmi to co napisałam to ciesze się z tego linka i dziekuję za niego bo wysłałam go do wszytkich których mam w książce adresowej i bedę to robiła dalej.

Mam nadzieję że obejrzy go jak najwieksza liczba osób wsiadających za kółko po sporzyciu alkoholu i tych którzy maja tak zwana ciężka nogę.

Wiem co mówię nie żałuję tych co giną na drodze z powodu włsanej głupoty czy brawury ale tych niewinnych co giną wraz z nimi lub przez nich.

Przez taką głupotę jednego pijanego osła mojaj mam osierociła dwójkę swoich córek( 12 i 7 lat)

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Podeślijcie tego linka jeszcze tym, którzy jadą w przeciwnym kierunku niż my...
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wysłane.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

bezmozgich kierowcow jest wiele za wiele. Co dnia widze jak daleko-myslacy anglicy bez wiedzy o prawie drogowym wymuszaja pierszenstwo lub wyprzedzaja jadac lewym pasem (odpowiednik prawego w PL). Kierunkowskazy tu praktycznie nie sa wlaczane a w miejscach bez kamer panuje pelna samowolka, z ktorej korzystaja bezmozgie dzieciaki poruszajace sie w sporym % za pomoca Subaru Impreza.

Nie dalej niz 4-5 tyg temu zaraz przed moim domem koziolkowalo jedno subaru z obnizonym podwoziem, ktore w starciu z kraweznikiem przy okolo 120km/h pofrunelo niczym samoloty easyjet. W powietrzu udalo mu sie zrobic pelny obrot i zakonczyl hamowanie 200 metrow dalej na slupie.

Glupi anglik niestety wyszedl z auta o wlasnych silach... lepiej by bylo jak by mu urwalo ktora z czesci ciala, by skutecznie uniemozliwic mu poruszanie sie z taka pedkoscia w strefie 40km/h. Jeden pozytyw, ze poszedl siedziec na 2 lata (zeznawalem jako swiadek).
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Pomysł z pokazywaniem zdjęć piratom genialny. Oglądnąłem kilka zdjęć i mam dosyć.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

ehh ja mam prawko od niedawna i uwazam ze takie zdjecia mogliby pokazywac ludziom robiacym kurs...miesiac sie jezdzi autem i wielu ludzi dostaje samozachwytu nad swoim umiejetnosciami....ja nie mam z tym w sumie problemu bo raz juz bylem poszkodowanym w wypadku ktory wynikal z nadmiernej predkosci...
    ale jest sporo osob ktore nie ma swiadomosci co ryzykuje...
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmagdalena Zobacz posta
    Dziekuję za llinka do tych zdjęć.

Jak dziwnie nie brzmi to co napisałam to ciesze się z tego linka i dziekuję za niego bo wysłałam go do wszytkich których mam w książce adresowej i bedę to robiła dalej.
    Świetny pomysł z tym rozsyłaniem. Od teraz przez jakiś czas będę miał w gg opisy podobne do tego (jak chcecie to kopiujcie do woli) postaram się za jakiś czas zmienić aby nie było wiadomo że to to samo:

brawura zabija -> http://tiny.pl/dd1z

prowadzisz nie pij -> http://tiny.pl/dd1z

nadmiar mocy -> http://tiny.pl/dd1z

etc.

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów