Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 99

Wątek: Wypadki - ostrzegam zdjęcia masakra...

Domyślnie

Zdjęcia rzeczywiście dla ludzi o mocnych nerwach i tych z "ciężką nogą".

Dopóki sami ponosimy konsekwencje swojej mniej lub bardziej nieodpowiedzialnej jazdy, wszystko O.K. Najgorsze sytuacje to takie, kiedy nie mamy wpływu na czyjeś zachowanie, a ponosimy jego skutki. Tak jak np. w sobotnim wypadku pod Pilznem, w którym kierowca karetki pogotowia (!!!) zabił siebie ... i trzech pacjentów, których wiózł. Brak słów.
    http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...liknij,2141418

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zdjecia masakryczne, ale mam nadzieje ze taka terapia wstrzasowa zadziala na niektorych kierowcow
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Jasna pala,przejechalem juz ok 1.000 000 km,z tego pewnie ok 700.000 za ostro,
    w piatek jade znowu z wiednia do polski i jedno wiem, podlogi juz niebedzie.
    Na mnie wywarla ta strona zajezyste wrazenie, ale nikomu tego linka nieposle raczej.....
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Coś już napisał Awatar raster
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schuvi Zobacz posta
    Jasna pala,przejechalem juz ok 1.000 000 km,z tego pewnie ok 700.000 za ostro,
    w piatek jade znowu z wiednia do polski i jedno wiem, podlogi juz niebedzie.
    Na mnie wywarla ta strona zajezyste wrazenie, ale nikomu tego linka nieposle raczej.....

czyli jeden nawrócony...

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    dojechałem do końca...cóż...takie życie...kolega na 1 praktykach w policji miał kolesia co się rsucił pod pociag...półtorej godziny szukali głowy, która wbił się gdzieś pod lokomotywę...dla nas to szok bo nie jesteśmy przyzwyczajeni ale dla pewnej grupy osób, którą widać na zdjęciach to chleb powszedni
    Widziałem taki przypadek na własne oczy. W cięzarówkę z mojego zakładu czołowo wbił się maluch z 4 osobami, ciężarówka zatrzymała się po 27 metrach. Ludzie ci wyglądali podobnie jak na zdjęciach z tego linku. Byłem tam w 10 min. po zdarzeniu, jeszcze przed policją. Najgorzej było przy "demontażu mieszaniny PF126p +ludzi", strażacy dla, których to "chleb powszedni" wymiękali jeden po drugim. Ja osobiście znosiłem to dobrze, nawet w pewnym momencie obecny tam prokurator poprosił mnie o pomoc, nie bezpośrednią - rozszyfrowywaliśmy dane z resztek dokumentów ofiar. To mocne przeżycie, muszę przyznać dalej mam ciężką nogę, ale napewno jest więcej rozwagi w tym co robię.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rozmawiałem ostatnio z pewnym strażakiem - pytałem go jak to jest. Powiedział mi, że nigdy się do tego nie przyzwyczaił ani on ani jego ludzie.

Zawsze po takiej akcji są przetrąceni i zawsze potrzebują pomocy psychologa.

Domyślnie

kiedyś przypadkiem wszedłem na rotten (przypadkiem, bo do końca nie znałem treści tej "popularnej" strony), ale chyba od tamtego czasu mi przeszło, ale dzisiaj terapia antyprędkościowa znowu zaczyna działać...

za kolację podziękuję...
    Pkt 8 regulaminu forum

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

rotten to bajeczka dla grzecznych dzieci przy niektórych innych portalach jakie swego czasu znalazłem w sieci... :/

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Kiedyś ten sam link podesłał mi kumpel,szczerze powiedziawszy podchodziłem do niego bodajże trzy razy i nie mogłem go doglądać do końca ,w końcu udało mi się,masakryczne foty,swego czasu parałem sie kółkiem ciężarówka , autobus i takie tam jeszcze inne pojazdy,zawsze widząc wypadek noga samoczynnie stawała sie lżejsza,ciekaw jestem jak by co niektóre fotki no może nie te aż tak drastyczne umieścił przy drodze,albo to co zostaje z samochodu po takim karambolu

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

jadąc w chorwacji widzialem popalone wraki które pospadały z krętej górskiej drogi...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów