Pokaż wyniki od 1 do 10 z 99

Wątek: Wypadki - ostrzegam zdjęcia masakra...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

dojechałem do końca...cóż...takie życie...kolega na 1 praktykach w policji miał kolesia co się rsucił pod pociag...półtorej godziny szukali głowy, która wbił się gdzieś pod lokomotywę...dla nas to szok bo nie jesteśmy przyzwyczajeni ale dla pewnej grupy osób, którą widać na zdjęciach to chleb powszedni
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu

Domyślnie

Dzisiaj u mnie w mieście był pogrzeb gościa (znałem go nawet na cześć), który wjechał okularnikiem pod drezynę kolejową. On jechał podobno około 70km/h, drezyna podobnie. Przejazd był niestrzeżony, a linia kolejowa zamknieta dla normalnego ruchu osobowego i towarowego. Drezyna podobno jeździ tą trasą raz dziennnie. Widok był potworny (oglądałem zdjecia policyjne i widziałem wrak), a ciało wydobywali z wraku około 2 godzin. Od tej chwili zatrzymuje sie na każdym przejeździe kolejowym. Zdjęcia wraku są na stronie gazety olsztynskiej. Makabra
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    dojechałem do końca...cóż...takie życie...kolega na 1 praktykach w policji miał kolesia co się rsucił pod pociag...półtorej godziny szukali głowy, która wbił się gdzieś pod lokomotywę...dla nas to szok bo nie jesteśmy przyzwyczajeni ale dla pewnej grupy osób, którą widać na zdjęciach to chleb powszedni
    Widziałem taki przypadek na własne oczy. W cięzarówkę z mojego zakładu czołowo wbił się maluch z 4 osobami, ciężarówka zatrzymała się po 27 metrach. Ludzie ci wyglądali podobnie jak na zdjęciach z tego linku. Byłem tam w 10 min. po zdarzeniu, jeszcze przed policją. Najgorzej było przy "demontażu mieszaniny PF126p +ludzi", strażacy dla, których to "chleb powszedni" wymiękali jeden po drugim. Ja osobiście znosiłem to dobrze, nawet w pewnym momencie obecny tam prokurator poprosił mnie o pomoc, nie bezpośrednią - rozszyfrowywaliśmy dane z resztek dokumentów ofiar. To mocne przeżycie, muszę przyznać dalej mam ciężką nogę, ale napewno jest więcej rozwagi w tym co robię.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szandor Zobacz posta
    Widziałem taki przypadek na własne oczy. W cięzarówkę z mojego zakładu czołowo wbił się maluch z 4 osobami, ciężarówka zatrzymała się po 27 metrach. Ludzie ci wyglądali podobnie jak na zdjęciach z tego linku. Byłem tam w 10 min. po zdarzeniu, jeszcze przed policją. Najgorzej było przy "demontażu mieszaniny PF126p +ludzi", strażacy dla, których to "chleb powszedni" wymiękali jeden po drugim. Ja osobiście znosiłem to dobrze, nawet w pewnym momencie obecny tam prokurator poprosił mnie o pomoc, nie bezpośrednią - rozszyfrowywaliśmy dane z resztek dokumentów ofiar. To mocne przeżycie, muszę przyznać dalej mam ciężką nogę, ale napewno jest więcej rozwagi w tym co robię.
    sorry ze to powiem, pewnie z konsekwencjami admina - "prawie twardziel", a na pewno debil... - nadal ma ciezka noge choc z wieksza doza rozwagi - czy ty sie czytasz gosciu???
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów