Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 99

Wątek: Wypadki - ostrzegam zdjęcia masakra...

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Powiem, że może byś wziął pod uwagę, że na forum nie wszyscy mają 18 lat.
    I że o pewnych treściach wypadało by ostrzec. A nie pisać "z przymrużeniem oka".
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najeli Zobacz posta
    I że o pewnych treściach wypadało by ostrzec. A nie pisać "z przymrużeniem oka".
    Ostrzeżenie jest w tytule wątku .
    Przed gołymi cyckami, których na tym forum sporo więcej i są również od 18 lat, nikt aż tak mocno w tytule wątku nie ostrzega i nikt aż tak mocno nie protestuje tak więc...nie rozumiem oburzenia.

Domyślnie

a mi nie działa link

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ostrzeżenie jest w tytule wątku .
    Przed gołymi cyckami, których na tym forum sporo więcej i są również od 18 lat, nikt aż tak mocno w tytule wątku nie ostrzega i nikt aż tak mocno nie protestuje tak więc...nie rozumiem oburzenia.
    Jeżeli zeszliśmy na reklamy społeczne, i ktoś mi daje linka z "" w komentarzu, to nie spodziewam się połowy człowieka z flakami na wierzchu. I tyle.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A ja mam chyba cos z psychika nie tak, dlaczego ? Poniewaz ZADEN z filmow zawartych w tym temacie, ani zadne ze zdjec nie zrobilo na mnie wrazenia

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeżeli zeszliśmy na reklamy społeczne, i ktoś mi daje linka z "" w komentarzu, to nie spodziewam się połowy człowieka z flakami na wierzchu. I tyle.
    A ja się spodziewam... cóż. Kwestia indywidualnej interpretacji. Raczej ciężki argument do dyskusji .

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    A ja mam chyba cos z psychika nie tak, dlaczego ? Poniewaz ZADEN z filmow zawartych w tym temacie, ani zadne ze zdjec nie zrobilo na mnie wrazenia
    Hmm.. może masz inną wrażliwość..? no cóż, flaki nie robią na Tobie większego wrażenia, ktoś pracuje w rzeźni, ok, rozumiem; dla niego to chleb powszedni().

No to troszkę historii i wyścigów F1:
    Roger Williamson Tribute F1 driver 1948-1973

Bezpośrednie starcie człowieka z bolidem przy maksymalnej prędkości:
    Tom Pryce and Van Vuuren accident at Kyalami Grand Prix

I wypadek Le mans (86 widzów zginęło na miejscu)
    1955 Le Mans Crash
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Co tam flaki, ale... czy on żyje?! Jak to możliwe?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Co tam flaki, ale... czy on żyje?! Jak to możliwe?
    Dopóki mózg z najważniejszymi narządami będzie trzymał się razem a człowiek nie straci zbyt dużej ilości krwi, to przeżyje.
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Mnie bardziej zastanawia to ze czlowiek lezy, widac ze jest to jakas raczej "impreza" moto lub cos w tym stylu, film leci i leci i leci a karetki nie ma :\ Fakt, najprawdopodobniej czlowiek ocewnikowany do konca zycia ale zawsze :\

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów