No apie, to już brzmi jak reklama![]()
No apie, to już brzmi jak reklama![]()
Nieee to żadna reklama. Pisze tak, żeby podkreslić, że to zwykły amatorski obiektyw, bo nie kazdy po symbolu wie o co chodzi.
Pozdrawiam
Hehehe, jak na forum onanistyczno-sprzętowe to idziesz pod prąd
Ale ja się też czaję na to szkiełko.
34 - jakoś mi nie podchodzi.. chyba przez te badyle i ptaki
35 - ok ale jest (chyba) poruszenie ptaków (chyba nie było do ominięcia przy takiej ciemnicy) no i ta czarna dziura
36 - chylę czoło wypas i do tego na dość "wiekowym sprzęcie bez wodotrysków" - najlepsze w tym poście
37 - jak dla mnie zbyt symetryczne i... no tyle
38 - "backstage"ok ale nie pasuje do reszty
Ale ogólnie bardzo fajny secikpotwierdzający że nie trzeba mieć super sprzętu żeby robić dobre fotografie
Pozdrawiam
Stary poczciwy "trabant" ciągle się spisuje. I na razie chyba będzie musiał się spisywać bo na nowe body - lepsze - wydać musiałbym kilka tysięcy. I niestety to nie poprawiłoby specjalnie jakości zdjęć, dodać by trzeba kolejne kilka tysięcy na obiektywy ciekawsze.
42 Rewelacyjneidealny moment, gratuluje
![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
41, 42 świetne kolorki. Powiem tylko tyle że jeżeli zorganizowałbyś jakieś warsztaty typu "słaby sprzęt, dobre foty" (wybacz ten tytuł) to szybciutko zakupiłbyś nowe body i szkło, chociaż nie wiem czy jest potrzeba, ja w każdym razie bym się wybral![]()
Masz sentyment do tej ArkadiiFajne to łódkowe.
O obiektywach wiem prawie wszystko