zebra mi się bardzo podoba, choc reszta tez dobra
zebra mi się bardzo podoba, choc reszta tez dobra
A jak Wam sie podoba ten Pawianek
Dziecko w łodzkim ZOO wrzuciło smoczek na wybieg - zaskakująco mały Pawianek doskonale wiedział co z nim zrobić
Zebrę chyba znam z jakiegoś portalu. Świetne zdjęcia. Muszę i ja postarać się wycisnąć z mojego 300D :-)
Adam, masz rację. Sprzedałem wszystkie elki i teraz śluby będę focił Tamronami![]()
A tak poważnie, fotki klasaZresztą większość już znam.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Wszystkie fotki suuuuuupppper.Jestem pod wrażeniem.
Cichy absolutnie nie neguję L-ek - bo to klasa sama w sobie ale widziałeś zdjęcia niektórych użytkowników? Troche czytam i widze jak sie niektórzy po prostu licytują teoretycznie na parametry. Ale przede wszystkim praktykom nabiera sie kunsztu fotografa a nie zakupami.
ostatnia fota nieostra neistety. tzn. ostra, ale nie tam gdzie trzeba
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Wyrażam swoje zdanie po prostu, nie obrażam się na nikogo, nie wyzywam - piszę to co mi sie wydaje. Jak najbardziej licze na dyskusję. W końcu po to buduje sie fora tematyczne.
Pozdrawiam wszystkich...
Świetne zdjęcia. Daj może jakiegoś linka gdzie można znaleźć trochę więcej. Może jakaś galeriia publiczna, oph.itp.?