Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Forum "Dla początkujących" - definicja

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    była na ten temat dyskusja kilka tygodni temu
    Wiem - czytałem - niestety za późno, żeby się włączyć - wybacz Aszu Założyłem wątek tutaj po postach Nemeo, bo najwyraźniej temat nie jest jeszcze zamknięty a może tutaj wypowiedzą się wreszcie inni forumowicze, którzy chyba do Administracji nie zaglądają :rolleyes: .

... nazwa "Dla początkujących" jest używana zarówno do zadawania rzeczywistych, prostych pytań jak i do tworzenia moderatorskiego śmietnika. Może warto by to jednak rozdzielić?
    Przede wszystkim chcę powiedzieć, że, podobnie jak Aszu, nie zgadzam się z ideą nowego podforum i uważam, że wprowadza niepotrzebne podziały między forumowiczami. Bardziej pociąga mnie idea społeczności otwartej, bez podziałów na lepszych i gorszych, a do panowania nad bałaganem są jeszcze funkcje "Ignoruj" i "Wyszukaj" :-) no i oczywiście możliwości moderatorów :cool: Ale na razie forum "Dla początkujących" jest w obecnej postaci i tyle.

A wracając do meritum: wg mnie sporo zamieszania wynika wlaśnie z tego wymieszania :smile: . Początkujący nie chcą zaczynać wątków w "śmietniku", więc zaczynają w innych działach a później są urażeni za przeniesienie. Tak więc coś jednak trzeba poprawić - może faktycznie pomogłoby założenie dodatkowego podforum "Śmietnik"? Może wtedy "Dla początkujących" nie byłoby potrzebne?

Ja sam się dziś zawahałem przed przerzuceniem pytania
    Dlatego, skoro podforum już jest, zaproponowałem dyskusję nad zdefiniowaniem jasnych zasad. A swoją drogą ciekawi mnie, ile wątków jest rozpoczynanych w tym dziale a ile jest przerzucanych tam przez moderatorów
    Ostatnio edytowane przez Paul ; 17-04-2005 o 08:34

Uprawnienia umieszczania postów