Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: 580 EX II problem z manualem

Bywalec Awatar tomasek
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Mam dokladnie ten sam zestaw, raz mialem taka sama historie z f/22 ale teraz wszystko jest OK.

Co do ogniskowych - mimo, ze lampa pokazuje 24mm na LCD ustawia sie na 28mm (dla pokrycia 17mm po cropie). Bez dyfuzora bez problemu kryje pelna klatke.

BTW, dzieki wspomaganiu AF'a z lampy w pomieszczeniach AF w mojej sigmie stal sie wreszcie uzyteczny ;-)
    5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

szyrep
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomasek Zobacz posta
    Mam dokladnie ten sam zestaw, raz mialem taka sama historie z f/22 ale teraz wszystko jest OK.

Co do ogniskowych - mimo, ze lampa pokazuje 24mm na LCD ustawia sie na 28mm (dla pokrycia 17mm po cropie). Bez dyfuzora bez problemu kryje pelna klatke.

BTW, dzieki wspomaganiu AF'a z lampy w pomieszczeniach AF w mojej sigmie stal sie wreszcie uzyteczny ;-)
    A powiedz co znaczy że tez miales taki probelm na f/22? Czy to oznacza że jak ustawiasz lampe na M(ulti) i TV to f ci już nie miga?
    Powyższe odpowedzi mówia ze miganie f na TV przy Manulu lampy to normlana sprawa, zreszta serwis canona tez tak twierdzi.

pozdr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów