potem tylko silikonem krpoki porobić i dać babci, mamie do wyszycia napis lołepro i heja
potem tylko silikonem krpoki porobić i dać babci, mamie do wyszycia napis lołepro i heja
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
wolalbym zainwestować w rękawiczki BEHR'a
http://allegro.pl/item269028645_reka...cieple_xl.html
maja bardzo dobre opinie wśród uzytkownikow - idzie gwiazdka - trzeba zamówić
Ostatnio edytowane przez schabu ; 24-11-2007 o 02:34
Witam,
Oglądałem te rękawiczki Lowepro z bliska i jak na mój gust to za tę cenę zupełnie nie warto. W rzeczywistości wyglądają nawet mniej solidnie od tych na zdjęciu. Zastanawiałbym się, czy dać za nie 50 zł, a co dopiero 100 zł. Zamiast kupować nowe, zabrałem żonie stare rękawiczki z polaru i obciąłem w nich końcówki palców - teraz są idealne na lekki mróz.
tylko te ze ściąganymi palcami.
Używam tych rękawiczek i raczej nie polecam - wogóle nie dają ciepła, a pomimo gumek pod spodem ręce ślizgają się strasznie.
Ja zakładam skórzane rękawiczki i jest mi i wygodnie i ciepło i aparat sie nie wysówa
Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z windstopperowymi rękawiczkami Lafumy. Kupiłem je z myślą o zimowym wspinaniu a okazało się, ze bardzo pozytywnie nadają się do obsługi aparatu przy minusach na termometrze. Cienkie, dobrze trzymają się dłoni, ściągacz na nadgarstku - bajka. Pełna obsługa aparatu w rękawiczkach bez najmniejszych problemów. Nawet GO da się w nich podejrzećzaraz poszukam jakiegoś linka coby je można było obczaić i podkleję
EDIT: cholera nie mogę nigdzie znaleźć żadnej strony z tymi rękawiczkami... najwyraźniej są już nie do kupienia a szkoda. w każdym razie uważam, że za te sto złotych lub ciut więcej lepiej zainwestować w rękawiczki z windstoppera niż te lowki. Raz, że są cieńsze i lepiej przylegają do dłoni a dwa, ze nie przewiewają co też podnosi komfort. No i jeżeli mają tak jak moje spód z cienkiej skóry to do pstrykania jak dla mnie niezastąpione.
Ostatnio edytowane przez decha ; 24-11-2007 o 15:19
polecam 100% te ---> Rękawiczki<----[klik]
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog