Mozna je kupic w PL ? Rozumiem ze jedna rekawiczak jest bez palcow a druga standardowa czy palce sa odpinane?
Mozna je kupic w PL ? Rozumiem ze jedna rekawiczak jest bez palcow a druga standardowa czy palce sa odpinane?
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
jak wiem na razie w Polsce nie dostępne
obie rękawiczki maja krótkie palce zamykane łapawicą na 4 place
No jak, Alpinus w Polsce niedostępny?
Ostatnio edytowane przez tmaciak ; 25-11-2007 o 09:41
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
Rozwiązanie budżetowe - kupujecie w sklepie rękawiczki jakie chcecie (ja wydałem 8zł) i nożyczkami obcinacie w nich dwa palce na jakiej wysokości chcecie![]()
ja kupiłem takie rękawiczki w firmowym sklepie alpinusa. podejrzewam że jak w Opolu taki sklep jest to w innych miasatach tym bardziej
kosztują 90 zł, ale warto naprawde
pozdr.![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
byłem dziś w Alpinusie i nie mieli w warszawce. ja wybiorę raczej neopreny
Te Lowepro wyróżniają chyba tylko gumowe kropki po wewnętrznej dłoni. Więc jeśli komuś nie zależy na szpanerskim logo to w Praktikerze sprzedają takie same tylko białe - za grosze. A jak ktoś jednak chce marznąć to nożyczkami odcinamy końcówki dla obu kciuków i prawego wskazującego. - Voila. ;-)
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Ja uzwam cale stado rekawicze, ale zadnych Polskich.
Super sa rekawiczki pilotow USArmy, mozna w nich przelacz guziczki i tp tylo nie sa one na duzy mroz ale mozna na nie zalozyc inne grubsze z obcietymi placami.