Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 64

Wątek: pytanie o przerzucenie rawow z aparatu na kompa

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

a tak w zoom browserze jak wcześniej podałam
    http://img46.imageshack.us/img46/2513/74817407cr9.jpg
    klik acquire & camera setting następnie conect to eos camera i następnie starts to dowload images i zrzucasz
    Ostatnio edytowane przez fotokor1 ; 25-11-2007 o 20:49
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

fabio
    Guest

Domyślnie

Jest zobaczylem fotki na kompie :-P dzieki chopaki ale troche inaczej doszedlem do tego bo ten "eos utillty" to inna wersja ale jest ok jeszcze raz dziekuje

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

chłopaki i dziewczyny no nareszcie teraz kolejny etap wywoływanie RAW czyli obróbka
    pozdrawaim
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    chłopaki i dziewczyny no nareszcie teraz kolejny etap wywoływanie RAW czyli obróbka
    pozdrawaim
    Żeby nie było fatalnej pomyłki to dziewczyną jest fotokor1,:-P ja jak najbardziej przeciwnie

fabio
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabio Zobacz posta
    Jest zobaczylem fotki na kompie :-P dzieki chopaki ale troche inaczej doszedlem do tego bo ten "eos utillty" to inna wersja ale jest ok jeszcze raz dziekuje
    sorki dziewczyna tez dziekuje

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

sorki dziewczyna tez dziekuje
    Znaczy ty jesteś dziewczyną czy dziękujesz dziewczynom ?
    (znowu ten beznadziejny strach przed wiejsko brzmiącą końcówką -om w celowniku liczby mnogiej )

fabio
    Guest

Domyślnie

ups dziekuje dziewczynom tak napisalem ze tak si cieszylem ze mam rawy na kompie :razz:

majorjabe
    Guest

Domyślnie Fabio!

Zdradź tajemnicę jak to zrobiłeś. Zdaje mi się, że mam podobny problem.

Pozdrawiam

fabio
    Guest

Domyślnie

powiedz jakie masz oprogramowanie
    a wogole dzis kupilem czytnik do kart pamieci i nie widze sensu zeby wracac do przerzucania zdjec przez kabel ale jak cos to napisz jaki masz program i sprobuje pomoc

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

ups dziekuje dziewczynom tak napisalem ze tak si cieszylem ze mam rawy na kompie :razz:
    Łooomatko.Fabio mówiłem Ci ze nie jestem dziewczyną.Dziewczyną jest fotokor1.Jest do mnie w ogóle nie podobna.Ja wygladam zawsze mniej więcej tak:

No zlituj sie i powiedz:czy tak wyglada dziewczyna Bo juz sam nie wiem A moze ja sie nie znam
    Ustalmy to wreszcie.Podziękowales jednej dziewczynie i jednemu chłopcu.[a nie dziewczynom]I żeby mi to było ostatni raz.Pozdrawiam ozięble.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 26-11-2007 o 21:41

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów