Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Prosba o pomoc

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Wink Prosba o pomoc

http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...MEWA:IT&ih=002

Witam serdecznie i prosze o pomoc.Chce kupic Canon 400mm/5.6 z wysylka do Anglii.Natrafilem na taka propozycje i chce Was zapytac czy ktos korzystal z uslug tego sprzedawcy.Wiem ze byl niedawno podobny watek dot.Kea Photo i zadalem tam podobne pytanie jednak bez odp[owiedzi.Nie chce wtopic kasy a to przeciez nie tak malo,choc oferta kuszaca.Z pozdrowieniami Slonkaap

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Zakładasz możliwość że nikt nie korzystał i dlatego Ci nie odpowiedział w tamtym wątku ?
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Smile

[Dobrze ze to Ty Krzychu poniewaz prosilem Cie ostatnio abys rozwinal mysl,poniewaz napisales ze ten link ktory podalem byl nie tak.Otoz ta aukcja /tak mi sie wydaje /nadal trwa i dlatego pytam poniewaz pisales wtedy ze jedyna 400-setka na aukcji kosztuje 599 f.Ta cena jest bardzo atrakcyjna a corka ktora na swieta wraca z Londynu by mi go przywiozla.Oczywiscie jak piszesz zakladam mozliwosc ze nikt nie korzystal jednak kto pyta nie bladzi a uzytkownicy tego forum jak sie zorientowalem korzystaja naprawde z wielu zrodel zaopatrzenia.Pozdrawiam Slonkaap

QUOTE=Krzychu;394084]Zakładasz możliwość że nikt nie korzystał i dlatego Ci nie odpowiedział w tamtym wątku ?[/QUOTE]

dob12
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap Zobacz posta
    http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...MEWA:IT&ih=002

Witam serdecznie i prosze o pomoc.Chce kupic Canon 400mm/5.6 z wysylka do Anglii.Natrafilem na taka propozycje i chce Was zapytac czy ktos korzystal z uslug tego sprzedawcy.Wiem ze byl niedawno podobny watek dot.Kea Photo i zadalem tam podobne pytanie jednak bez odp[owiedzi.Nie chce wtopic kasy a to przeciez nie tak malo,choc oferta kuszaca.Z pozdrowieniami Slonkaap
    jesli jestes w angli i chcesz kupic taki obiektyw to polecam :www.pixmania.com ja jestem w irlandi i zawsze kupuje u nich ,ceny tez dobre

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Angry

Cytat Zamieszczone przez dob12 Zobacz posta
    jesli jestes w angli i chcesz kupic taki obiektyw to polecam :www.pixmania.com ja jestem w irlandi i zawsze kupuje u nich ,ceny tez dobre
    No nie dob 12.Podales linka nie wiem czy zartujac sobie ze mnnie czy nie ogladales dawno strony.Obiektyw 400mm/5.6 za 5100 to w Polsce mi nawet taxi przywioza z drugiego konca kraju.W linku ktory podalem jest cena 500 funtow a nie 908 funtow jak w Twoim sklepie.Pozdrowienia Slonkaap

Uprawnienia umieszczania postów