rozbieznosci to sa zawsze, zobacz ilu ludzi zachwyca sie 17-40 L co jak co zdjecia z niego nie sa warte tej kasyI tu właśnie występuje to rozbieżność.
rozbieznosci to sa zawsze, zobacz ilu ludzi zachwyca sie 17-40 L co jak co zdjecia z niego nie sa warte tej kasyI tu właśnie występuje to rozbieżność.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
niech ktos mi pokaze ten obrzydliwy bokeh z 50 1.8 bo ja mam problemy :-) jak mialem te szklo to bylem z niego zadowolony a jedynym powodem dla ktorego zbiera on baty jest cenagdyby kosztowal z 1000zl ludzie nabraliby do niego wiekszego szacunku hehe tak jak z eLkami wydalem kupe kasy to musi byc super :-)
Grzechu
http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3
Faktycznie to szkło jest oburzająco tanie i trzeba firmie Canon to powiedzieć prosto w oczy i się nie obtykać !!!
Mnie też oburza, że bezczelnie wetknięto mi takiego bubla za 350 PLN, i to z autofocusem, deklami i pudełkiem !
Brak mi słów na taką bezczelność !
Gdybym tak się do niego nie przyzwyczaił i nie polubił, to bym chyba je rzucił w twarz pracownikom Canon Polska i zażądał bym zwrotu pieniędzy i kosztów biletu tramwajowego na dojazd do siedziby.
Że już o kosztach tabletek uspokajających nie wspomnę.
Aż mi się ciśnienie krwi podniosło !
Ech !!!![]()
![]()
![]()
Pozdrówka
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz