Trochę idzie ale mało.
Trochę idzie ale mało.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Zawsze w sufit.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja używam czasem, żeby uzyskać efekt "bare bulb" (czy jakoś tak to się nazywa) - światło, we wszystkich kierunkach, ale teraz zawsze z lampą na statywie - niestety duża strata mocy, ale jako dodatkowe wypełnienie może być w niektórych sytuacjach. Próbowałem tego używać z lampą na aparacie i słabo to wychodziło.
Hehe, jeszcze ktoś tego używa ?
Według mnie to strata czasu i energii z akku na zabawę z tym czymś.
I wygląda się z tym jak.... dziwak. Duże, nieporęczne, strasznie obciąża palnik lampy (może uszkodzić zaczepy blokujące), olbrzymie straty energii z akku, a na dodatek nie widziałem różnicy między stofenem a Light Sphere. Więc... wybór należy do Ciebie.
Ciekawe co Ci da soften na otwartej przestrzeni.
Ostatnio edytowane przez pank ; 05-04-2010 o 21:16 Powód: Automerged Doublepost
Jako, że od dłuższego czasu zastanawiam się nad tym dyfuzorem prosiłbym o jakiś przykład.