jeszcze chyba zamowienie nie poszlo, moze ktos mi powie czy jest wersja co pasuje na 430ex i 580exII ??, na poczatku w watku 41 jest taka "uniwersalna", czy by pasowala i jak cos gdzie to jest na bhphotovideo.com ??
jeszcze chyba zamowienie nie poszlo, moze ktos mi powie czy jest wersja co pasuje na 430ex i 580exII ??, na poczatku w watku 41 jest taka "uniwersalna", czy by pasowala i jak cos gdzie to jest na bhphotovideo.com ??
Ja mam 430EX (czyli rozmiar 3) ale biore rozmiar 2 bo jest najwiekszy z dostepnych. Pokombinuje i dopasuje do palnika 430EX, a jak kiedys kupie 580EX to bedzie pasowac bez kombinowania. Zgodnie z zasada, ze latwiej kijek pocienkowac niz go potem pogrubasic. To mocowanie, jak mi sie wydaje, to zwykle nasadowe rozwiazanie, czyli na spasowanie plastikowej obudowy palnika z jakims silikonem lightsphere.... latwo cos wykombinowac.
Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 16-01-2008 o 16:24
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
głowica 580 to 74x44, a 430 64x44mm 1 cm luzu to nie wiem czym zapchac, najgorzej ze małe to nie jest i troche wazy i trzeba dobrze zamocowac![]()