Strona 44 z 45 PierwszyPierwszy ... 3442434445 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 446

Wątek: Gary Fong Light Sphere

Coś już napisał Awatar grzegorzkalisz
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Szacun stary, że masz oryginał...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzkalisz Zobacz posta
    Szacun stary, że masz oryginał...
    Nie wiem czy to ironia z twojej strony czy co, w czasach kiedy ja kupowałem nie było zamienników, teraz sam pewnie bym kupił chiński plastik, bo 150 plnów za coś co zrobi wizytówka, to stanowczo za dużo.
    Odpisuje tylko, że z oryginałem nie ma takich problemów, przynajmniej ja nie miałem.
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomba Zobacz posta
    Nie wiem czy to ironia z twojej strony czy co, w czasach kiedy ja kupowałem nie było zamienników, teraz sam pewnie bym kupił chiński plastik, bo 150 plnów za coś co zrobi wizytówka, to stanowczo za dużo.
    Odpisuje tylko, że z oryginałem nie ma takich problemów, przynajmniej ja nie miałem.
    Trudno nie odpowiedziec z ironia gdy prawisz radzy prawie tak jak jedyny wlasciciel oryginalu w PL

Mam oryginal (wersje Lightsphere II (C2) + nakladke AmberDome) do 580exII i co z tego?
    Tez sie potrafi zsunac.

Skoro potrafisz zrobic to samo co z GF za pomoca wizytowki (moje uznanie) to zdecydowanie wystawilbym ten plastik na allegro

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Parteq, dzięki

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

A ja mam O R Y G I N A Ł :P w wersji Universal i nic się z tym nie dzieje. Z lampy nie spadnie, bo rzep to trzyma a dekiel też mi nigdy nie spadł.
    Ktoś widział podróbę tej wersji u nas? Przydałoby mi się jeszcze jedno takie ustrojstwo.
    Marki trzy.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dekiel spada mi tylko w przypadku, kiedy cały garnek leci z wysokości około 1,60 cm na beton uderzając rantem

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Gary Fong Light Sphere

Odkopuje, czy ktoś może się w tym temacie wypowiedzieć ???

Początki nałogu Awatar homesicalien

Domyślnie Odp: Gary Fong Light Sphere

Lightsphere Collapsible zaskakująco łatwo się zakłada i zdejmuje. Wystarczy 5min prób żeby osiągnąć jako taką wprawę.

Mam pytanie do posiadaczy. Czy Wasze lightsphery też są zrobione z żółtawej gumy? Biała półsferyczna nakładka jest ze śnieżnobiałego plastiku. Natomiast guma w grubszych miejscach wpada w żółć.
    Spodziewałem się, że raczej cały zestaw będzię raczej neutralny kolorystycznie.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Cytat Zamieszczone przez homesicalien Zobacz posta
    Lightsphere Collapsible zaskakująco łatwo się zakłada i zdejmuje. Wystarczy 5min prób żeby osiągnąć jako taką wprawę.

Mam pytanie do posiadaczy. Czy Wasze lightsphery też są zrobione z żółtawej gumy? Biała półsferyczna nakładka jest ze śnieżnobiałego plastiku. Natomiast guma w grubszych miejscach wpada w żółć.
    Spodziewałem się, że raczej cały zestaw będzię raczej neutralny kolorystycznie.
    Gdzie kupowałeś Lightsphere Collapsible? Drogie to cholerstwo jak na kawałek plastiku i nic nie tanieje.
    Marki trzy.

Początki nałogu Awatar homesicalien

W sklepie Systembank przez allegro. To będzie przez dłuższy czas mój jedyny modyfikator światła błyskowego, więc darowałem sobie oszczędności i szukanie jaki zamiennik jest sensowny. No i czy są w ogóle zamienniki collapsible?

Martwi mnie tylko ten "stary" kolor gumy. Anyone?

Strona 44 z 45 PierwszyPierwszy ... 3442434445 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów