![]()
To w końcu kto to załatwia?
"Aqua", czy "Propi"?
Do tej chwili sądziłem,że Aqua jest od Garego Fonga, a Propi od tzw.podróbek chińskich...![]()
![]()
To w końcu kto to załatwia?
"Aqua", czy "Propi"?
Do tej chwili sądziłem,że Aqua jest od Garego Fonga, a Propi od tzw.podróbek chińskich...![]()
Propi chyba pomylił wątki...
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
Nie no, jak Aqua Wam załatwia to spoko![]()
Szczerze powiem, że przywaliłem to przypadkiem... byłem cały czas święcie przekonany, że piszę w moim temacie i ktoś mnie wkręca, że Aqua załatwia podróbki. Sorry, jeśli kogoś wprowadziłem w błąd.
czym to cudo różni się od zwykłego stoffena? Przecież stoffen też daje swiatłem we wszystkich kierunkach jak ustawimy go pionowo lub 45 st
A jak robisz poziome foty,z tulipanem w gore??
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Tak, pionowo do góry uzyskuję się przyzwoite efekty, generalnie jeśli robię z lampą to częściej jednak ze stofenem.
Heniek
magia kolego... magia... on spowalnia oktarynowe światło tak ze skrzat z pudełka do obrazów ma wiecej czasu na malowanie :>
a reszte... reszte sobie zobacz na probnych fotkach i bedziesz znał odpowiedz ;]
Konoce ale foce