Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Konkurs fotograficzny - zdjęcie nocą

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Wg mnie cały konkurs raczej śmieszny jest bo skoro ma byc nagroda w postaci aparatu benq za np ok 500zl to przeciez taki sprzęt napewno nie posłużył do zrobienia zdjęcia, które wygra konkurs mam nadzieje ze zrozuimecie o co mi chodzi.... np mogliby dac 1sza nagroda np jakies filtry do obiektywow lub karty pamieci/czytinki kart, coś przydatnego dla ludzi ktorzy robia kompaktami chociaż wątpie, żeby ktos z kompaktem ponżej 500zl wygral ten konkurs ;]
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Konkurs

Niestety, nie zawsze organizator konkursu jest fundatorem nagród ... Czasem sponsor/ofiaro-dawca decyduje o tym, co będzie nagrodą. Może tak było w tym przypadku ?
    Aczkolwiek, nie zmienia to faktu o nietrafności nagrody.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Wg mnie cały konkurs raczej śmieszny jest bo skoro ma byc nagroda w postaci aparatu benq za np ok 500zl to przeciez taki sprzęt napewno nie posłużył do zrobienia zdjęcia, które wygra konkurs mam nadzieje ze zrozuimecie o co mi chodzi.... np mogliby dac 1sza nagroda np jakies filtry do obiektywow lub karty pamieci/czytinki kart, coś przydatnego dla ludzi ktorzy robia kompaktami chociaż wątpie, żeby ktos z kompaktem ponżej 500zl wygral ten konkurs ;]
    Po pierwsze 4eng napisal, ze nagrody dostarcza sponsor-tzn, ze niekoniecznie moze chciec wylozyc siano a raczej woli dac sprzet, ktory ma na skladzie.

Dwa: pomysl z akcesoriami typu karta pamieci i filtry... po pierwsze-jak wyzej, po drugie nie slyszalem o filtrze pasujacym do wszystkich obiektywow i karcie pamieci pasujacej do wszystkich korpusow. Czy ktos z body Canona (nie pisze o posiadaczach "jedyneczek") chcialby karte SD? A moze ktos z czyms, z serii G chcialby zestaw do czyszczenia matrycy? Nie bierzcie udzialu w konkursie i tyle. Jedyna sluszna uwaga dotyczy zapisow regulaminu. Super! Organizator za nagrode w postaci "Benka" moze sobie np. wydac darmowy kalendarz ha ha ha
    ║ 50D i 30D + graty ║

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dajcie np paski do spodni albo parę sznurówek białych (qrna własnie mi sie rozleciały)

Coś już napisał Awatar karczmarz
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

zostawmy już kwestie nagrody. największym problemem w wielu konkursach stanowią zapisy o późniejszym wykorzystaniu fotografii. jestem w stanie zaakcpetować tylko taki zapis, który pozwala wykorzystać nagrodzone prace w wystawie pokonkursowej.
    bardzo nie lubię takich konkursów.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów